Butun olay mayıs ayında kullaklığımı duşup kafa bandının kırılmasıyla basladı. Daha sonrasında Teknosa'yı aradığımda bu şirkete ulaşmamı soylediler. Onları aradığım vakit kendilerine yurtici kargo vasıtasıyla gonermem amacıyla bir kod verdiler. Kulaklık 17 Haziran tarihinde ellerine ulaştı ve bekleyişim başladı. Her aradığımda genelde rahat 5-6 kişi sırada oluyordu ve yaklasık 10-15 dk temsilciyi bekliyordum. Her seferinde servisimizde bekliyor diyorlardı. Gecen cuma gunu aradığımda kulaklığın tamir edileceğini ve aksama kargo ile vereceklerini soylediler. Kısaca kulaklık serviste bir ay bekledi. Kulaklık 20 Haziran'da (dun) geldiğinde poset dosyanın icine konulmuş ve kabarcıklı poşet ile kaplanmış halde buldum. Kulaklığı denerken kırılan kısmın aşağı-yukarı hareket etmediğini ve kablonun mekanizmaya şıkıştırıldığını gordum. Bende kabloyu duzelttim ve tekrar hareket ettirmeyi denedim ama maalesef basaramadım. Cunku servis gereğinden fazla sıkıp aceleye getirdiğinden kendim gevşetmek zorunda kaldım. Şu an hicbir sıkıntısı kalmadı. Yaklasık 45TL servis ucreti odedim.
Firmanın internet sitesi:
TT Teknoloji – Touch The Technology 
www.ttteknoloji.com.tr