Surprizbozan: Kutu İceriği
Kutusu bence şık. İcerisinden;
-USB type C kablo
-3.5mm jack
-Anker Q10 kulaklık
Cıkıyor.
Jack kablo gayet kaliteli fakat boyu kısa. Boy onemli değilse rahat rahat kullanabilirsiniz. Kulaklık taşıma cantası cıkmıyor ama bu butcede idare edelim artık
Surprizbozan: Kulaklığımızın ozellikleri Kulaklığımız Bluetooth 5.0 ve type C kablo destekliyor. Guncel olması cok iyi bir artı.
Ozellikle Type C desteğini kulaklıklarda ancak cok ust seviyelerde gorebiliyoruz.
Devasa bir pil omrune sahip. Kutuda "Tek şarjda 60 SAAT" yazıyor! "Yuh!" diyor insan okurken. "İyi sallamışlar abi."
Fakat kulaklığı kullanırken gercekten de 60 saate yakın gittiğini gorunce ne olduğunu şaşırıyoruz.
İlk aldım kulaklığı, 2 saat kullandım kapattım. Sonra 2-3 gun daha 1 saat civarı kullanıp kapatıyorum, bir de ne goreyim? HÂla %90 şarjı var gozukuyor. Nasıl yani dedim. Şaşırdım. Kulaklık %70'lerde "Battery Medium" uyarısı veriyor ve bazen oyle bir yerde veriyor ki -mesela muziğin ortasında şak diye bur kadın sesi battery low deyip gidiyor- insan kızmıyor değil. Ama o kadar dert edilecek bir şey değil.
Hi-Res kalitesinde ses verdiğini iddia ediyor. Gercekten de rakipleriyle karşılaştırınca (T500BT, CH510 vs.) sesde ayrıntı ve kalite farkı var. Ayrıntı ve kalite diyerek kendimi tam ifade edemedim, şoyle soyleyeyim;
-Arada bariz bir netlik farkı var.
Evet, ses rakiplerine gore oldukca net ve kaliteli. Bu fiyatta bu kaliteyi bulmanın mumkun olduğunu sanmıyorum.
Ve Basslara geldik!!!
Ozellik olarak Bass-Up modu var ve bence biraz fazla ya. Zaten kulaklık herhangi bir mod acmasanız dahi canavar gibi basslara sahip ve beni oldukca tatmin ediyor. Basslar cok ayarında ve tizleri golgelemeden mukemmel bir ahenk ile muzik keyfi sunuyor. Ama Bass-Up modunu acınca tizler falan golgede kalıp bass abanılıyor ve kulaklık deli gibi titriyor. Harbiden modu acmasanız bile basslarda kulaklık titriyor bu arada ama Bass Up modunda başka oluyor
Yani cok gaza gelirseniz zevkin doruklarına cıkarabilecek bir tuş. Veya bassları golgede kalmış bir muzik icin guzel olabilir. Bence iyi bir artı.
Maksimum ses seviyesi beni tatmin ediyor, hatta %80 bile oldukca iyi bence. Ama aranızdan "Keşke biraz daha sesli olabilse" diyenler mutlaka olacaktır.
Bilgisayarda kablolu kullanımda ise sesi %50+ yaparsanız duyma ozelliğinizi kaybedebilirsiniz
Ve evet, bazı kulaklıklarda olmayan kablo desteği mevcut ve ciddi bir şey gibi gorunmese de masaustu kullanımda şart. Anakartınıza 1500TL+ vermediyseniz veya adaptorunuz yoksa kabloya muhtacsınız.
Ses kısma/acma ve muziği durdurma/kulaklığı kapatma mevcut.
Surprizbozan: Dış Goruntusu Kulaklığımızın malzeme kalitesi şahane. Genel olarak mat bir yapısı var ve hic adi hissettirmiyor, aksine oldukca kaliteli. Yine T500BT ile karşılaştırırsak dışı bir tık daha kaliteli.
Pedleri ise bin basar.
Pedleri o kadar yumuşak ki slime videolarını o pedlerle cekebilirsiniz bile
Pedlerdeki rahatlığı ise maalesef kafaustu kısmı icin soyleyemeyeceğim. İlk başta yeterli gelse de 2-3 saat sonra cok baskı yaptığından 10-15 dakika kulaklığı cıkarmak zorunda kalıyorsunuz.
Kulaklık oldukca ağır ve buyuk bu arada. Dışarı kullanım icin pek ideal değil ama taşınabilirliği gayet iyi. Ayrıca kulaklık sağlamlığını ve heybetini de hissettiriyor.
Kulaklığın bukulduğu kısım metal ve oldukca sağlam. Oranın plastik olması onceki kulaklığımda cok başımı ağrıttı. Kırmızı-Siyah tasarımına onyargılı yaklaşsam da oldukca şık.
Kulaklık 300TL'ye rahatlıkla bulunabiliyor. Gerek pil omru, gerek malzeme kalitesi gerek ses kalitesi ben 500TL'ye kadar vermeye bile razıyım
100/95 veriyorum, alın, aldırın