İyi gunler urun incelemesi uzerine ilk konum yanlışlarım elbet olacaktır affınıza sığınıyorum.

Urunu satın almadan once internette araştırmak istedim lakin herhangi bir inceleme vs. bulamadım.
Bunun uzerine tabiri caizse bir kumar oynayacaktım ya biraz daha bekleyip marka bir urun alacaktım ya da bu klavyeyi alacaktım.
Tercihimi yaptım ve klavyeyi satın aldım. Genellikle sıcak bakmadığım bir markanın klavyesini almak biraz tuhaf hissettirdi lakin şu an memnunum.
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve tuşlarda bir sıkıntı yok.
Herkes gibi bende on yargı ile yaklaştım urune lakin urun on yargılarımı kırdı.
Tuş dokusu ve basış hissiyatı bambaşkaydı ciddi anlamda bir klavyede yazı yazarken keyif alıyordum ilk defa.
Daha once Razer ve SteelSeries urunleri kullanmış biri olarak bu klavyeyi ciddi anlamda sevdim.
Urunu hor kullandım ciddi anlamda hor kullandım ve buna rağmen ne bir kırık, cizik ne de bir tuş silinmesi yaşanmadı.
Uzerine defalarca ciddi miktarda su dokuldu urunde tek bir sıkıntı dahi olmadı.
Başkaları yaşadımı bilmiyorum lakin klavyenin cift basma gibi bir sıkıntısı yok.
1 Yıl 8 ay sonra numlock ışığı bozuldu sadece.
Urune bu fiyatı verip almak doğru bir karar mıdır tartışılır lakin urun hakkında bilgi sahibi olmak ve uzun kullanımda ne tur sıkıntılar oluştuğunu oğrenmek isteyen dostlar icin yazdım bu incelemeyi.
Okuduğunuz vakit ayırdığınız icin teşekkurler, keyifli forumlar. Urun Bağlantısı