Erkek İnfertilitesi Kocam bana değer vermiyor
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Kocam bana değer vermiyor
-
23-09-2022, 12:21:25Merabalar burda yeniyim icimi rahatlatacak sozler duymak istiyorum bu saat oldu gozlerimde yaş kalmadı... başını anlatım ben 17 yaşında biri tarafından kandırılıp kactım evden 24 saat gecmeyip hatamin farkına varıp zorlada olsa kurtuldum ellerinden ailem bana cok kizgindi dogulu olduğumuz icin namus meselesi cıktı ortaya.. cok yıprandım kucuk yaşta ben yaptım farkındayım kimseyi suclamiyorum. Ailemin yuzune bakamayacagimi bildiğim icin benden sıkca bahseden amcamın ogluyla 18 imde evlendim kendi kararimdi ve şimdi 22 yaşındayim eşimle 4 yas var aramizda 5 yıl oldu evliyim Allah cumlemizin bağışlasın iki cocuğumuz var. Ben evliliğim boyunca birkere kendimi değerli hissettirmedi kac yıl sonra ilk defa benim gecmişimi yuzume vurdu istemiyosan ayrilalim dedim ozur diledi barıştık hep kufur eden bir insan ailesine bile saygısı yok banada saygı gostermiyor hep cabaladim iyi olalım dedim ama hicbir zaman değişmedi babalık konusunda cok iyidir cocuklarının ustune titrer ama bana duşkun değil.. belki sinir olucaksiniz ama ben yinede onu cok seviyorum.. ve gelelim beni en cok kahreden konuya oyle kıskanc kocasına bağlı bir insanım 1 ay oncesi bana ilk defa bir şehire gidip otelde calışacağını soyledi butun yaz boyunca onsuz kalicam calıştığı otel tahammul edemeyeceğim insanlar gidip tatil yapıyor ve allah kahretsin cok kıskanıyorum ilk başta sonuc benden taraf boşanmaya kadar gideceğini soyledim arkasına bakmadan bavulunu alıp evden cıktı gitti ben cok ağladım ne duşunduğum onun umrunda olmadı 15 gun biz konuşmadık birkere bile beni arayıp sormadı cocukları merak edince annesini ariyodu bu sure icinde kendimi yedim bitirdim ve dayanamadım msj attım beni sevmiyorsun bana neler yaşattın vs saydım ona akılsız kafam bana iki guzel laf soyledi hemen kandım goruştuk onunla bir iki hafta kiskandigimi hic belli etmedim. Konuşmalarımızda aşkım sewqilim gibi kelimeler kullandık sevdiğini soyluyor ewet ama baktimki bana karşı tavırları değişti birkere olsun keşke evimde olsaydım kelimesini duymadım ondan soyledigimdeyse bana kiziyo soylememe gerek yok diyor surekli beni cocuk gibi azarliyo gun icinde bidefa msj atsam musait olduğumda ben seni ararım sen msj atma cok msj atiyosun diyo sinirlenip onu aradım bana diyoki sen beni cok sıkıyosun konuşma hevesim kalmıyo diyo bunun sebebini sorduğumda herşeyi uzatma yeter artık ozaman beni bidaaa arama aklın başına gelince ara diyo tartıştık beni engelledi ağladım yuzsuz gibi ben ondan ozur diledim ve bu aksam sozde konuşacaktık arkadaşları gelmiş gece konuşuruz dedi onu bekledim beni aradı gozleri kaymış ben uyicam dedi bende bağırdım enerjini arkadaşlarına harciyosun dedim benim değerim yok dedim diyoki sen kendini sogutuyosun tlfnu kapattım suratına ve beni aramadı dikkat ettim ki artık gonlumu bile almiyo ustelik kokten kapatmış tlfnu onu ne kadar cok sevsemde bu son yaşananlardan dolayı onu artık istemedigimi soyluyorum kendime ama bizde boşanmak care değil oda her nekadarda boşluğa gelip senden ayrılacam desede onunki lafta ama ben ayrilacagimi hep dile getirdim bana ve aileme zarar vereceğini soyluyor oyuzden hep durakliyorum keşke insan olsada bosanma lafını ağzıma almasam..hatasını bilen bir insan değil hep ben onu alttan alıyorum soylermisiniz onu hic aramayip umursamamak istiyorum ama yapamayacağımi biliyorum cunku hep merak edecem onu kimledir kiminledir diye o zaten umrunda değil bende onun gibi olmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum onun orda rahatı yerinde beni ozlediğinden bile emin değilim kocam cok değişti tamam yine değer vermiyodu ama evdeyken hep gonlumu alırdı şakalaşmakla gunumuz gecerdi yine sevildiğini anlar insan e şimdi uzakta kusuz biliyorum asla beni aramicak ben yuzsuzum ya benim aramamı beklicek o sure icinde de keyfine bakacak ben cıldırırım na yapabilirim soylermisiniz