Onceki Yazılarım:
1) Vatan Computer ve Samsung İncelemesi
2) Vatan Computer ve Samsung İncelemesi 2
3) Vatan Computer ve Samsung İncelemesi 3
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi gunler dilerim. Yaklaşık 5 ay once yazımın 3.bolumunu yayınlamıştım. Daha sonrada uğraşacağımı ve hakkımı alacağımı belirtmiştim. Lakin durum hicte oyle olmadı.
Gelelim konumuza;
OZET;
Diğer yazılarımı okumayanlar veya okumak istemeyenler icin bir ozet gecmek istiyorum oncelikle ; ben vatan computer'dan samsung marka telefon alıp 4 kez servise gidip sonrasında hakem heyeti kararıyla 600tl iade alan bir kişiyim. Daha sonra yemin etmeme rağmen note 4 adlı telefonun buyusune kapılıp yeniden vatandan samsung marka telefon aldım. Biraz komik ama benim icin normal bir durum. Neden diye sorarsanız 1. şanssız bir insanım. 2.unutkan bir insanım ve bu olayın tekrar başıma geleceğini duşunemedim ki cok fazla karşı olmama rağmen! Daha sonra ilk ayda 2 kez servise gittim. Lakin yazılımsal olduğunu soylediler. [klasik samsung servis kelimesi] Sonra telefonu aldım, baktım ki sorular halen devam ediyor. Bu seferde kadıkoyde'ki samsung servisine gittim. Onlarda cozemedi. Bende cok bunaldım. 3.yazımda hırslanmıştım lakin daha sonra oluruna bıraktım. Ve boyle kullanmaya devam ettim.
Vatan Computer ve Samsung İncelemesi 4
Bunun 1.nedeni ise 5.1 guncellemesiyle duzelecek demesiydi bana servisin , bende beklemeye başladım. Ve bir şans daha vermek istedim. Telefonun referbished işlemi gorduğunu duşunmeme rağmen , artık kabullenmiştim malesef. Cunku kanıtlayamazdım ve o kadar uzun bir sure beklemek istemedim hakem heyetiyle uğraşıp. Ve ulkemizde bu sureler cok uzun olduğu icin tuketicilerde hakkını aramaktan korkuyor. Bende olduğu gibi... Daha sonra 2ay kadar bekledim. Ve 5.1 cıktı resmi olarak. Ama bana gelmedi , ne kiesten nede telefona direk, ve guncelleme cıktığı ilk ay surekli aradım uğraştım. Lakin bir sonuca varamadım.Dedikleri şuydu 'İmei uzerinden sırayla gonderiyoruz,biraz zaman alabilir'. İlk ay baya uğraştım ama gelmedi yinede. Daha sonra diğer 2 ayda fazla aramadım. Son aradığımda da teknik servise goturmemi soylediler. Bende bunun olmayacağımı, icinde bilgilerimin cok olduğunu ve yedeklesem bile sağlıklı calışmayacağını savundum. Ve imei yada kies uzerinden guncelleme istedim. Doğal olarak bu benim hakkımdı, cunku eğer servise verirsem bu bir sorundur. Ve ben mağdur olacaktım. Ama tum uğraşlarıma rağmen hicbir şekilde yardımcı olmadılar. Bende daha fazla direnemedim ve dun itibariyle servise 5.1 guncellemesi icin goturdum. Ayrıca bataryada kendiliğinden duşuş vardı ve ilk baştaki sorunlar devam ediyordu. Demiştim zaten sorunlu olarak kullanmak zorunda kaldım. Servisin bir ozelliğide 1-2 saat surede hemen veriyorlar. Ve ben yeterince kontrol edilmediğini duşunuyorum. Bu yuzdende tekrardan bakılmasını, uzun sure test edilmesini istedim.Ve daha sonra kullanacağım ama şunu belirmek isterim. İlk başta goturduğumde değiştirmeleri gerekiyordu ve ben malesefki telefondan soğudum. Ve bu telefonun sorunlu olduğunu duşunuyorum. 5.1 nasıl oalcak bilemiyorum ama ileriki zamanlarda hakem heyetine gidip iade ettirmeyi duşunmuyor değilim. Ben 2bin tl gibi bir rakama telefon alıp bu kadar sorun yaşıyorsam bunda samsung firmasının sorunu vardır. Ve şunuda belirtmek isterim samsung markasına cok yuklendiğimi biliyorum. Lakin asıl sorun samsung turkiyede olduğuda aşikardır. Yani servis ağı olarak yanlış secim yapmışlar. Bu yuzdede samsungun , samsung turkiyeden yetkilerini alması gerektiğini savunuyorum. Bir yazımın daha sonuna geldik. Okuduğunuz icin teşekkur ederim. İleriki zamanlarda gelişmelerden haberdar etmeye calışacağım. İyi gunler diler saygılarımı sunarım.
Vatan Computer ve Samsung İncelemesi 4
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Vatan Computer ve Samsung İncelemesi 4