Merhaba arkadaşlar. Eski sistemimi satma sonucu yeni sistem almaya karar verdim. Anakart, İşlemci, RAM'ler ikinci el. RAM'leri @mehmet emre BOŞCA dan aldım. İşlemci ve Anakart ise Sahibinden.Com aracılığı ile havale yontemi ile aldım. Havale yontemi cesaret ister, kutunun icinde hıyar da cıkabilir, satın aldığın parcada. Neyse ki cok şukur bende oherhangi bir sıkıntı olmadı. Neyse lafı fazla uzatmadan fotoğraflara gecelim. Sistemim tam olarak imzamda yazmaktadır.

Arkadaşlar biraz kasa uzerinde konuşmak istiyorum. Kasa dış gorunuşde oldukca şık. Ama ic tasarımsal olarak Z3 Plus'dan bir farkı yok. Kablolama konusunu ben mi tam yapamadım bilmiyorum ama @napster abimiz Z3 Plus ile cok iyi bir kablolama işciliği cıkarmış. Kablolama tavsiyelerinizi de bekliyorum. Arka kapak zor kapanıyor, butun kabloları arkadan gecirdiğim icin ama biraz zorlama ile kapatabildim ve bir daha acmayı duşunmuyorum. Şimdi dersiniz İşlemci soğutucu nerede diye. Arkadaşlar daha soğutucu alamadım. Anakart, İşlemci, RAM derken elde soğutucuya para kalmadı. Ama almışken bir seferlik olsun diyorum ve bu sisteme Thermaltake'nin Water 3.0 Performer sıvı soğutucusunu almayı duşunuyorum. Aldığım zaman bilgisayarı calıştırıp, İntel HD Graphics 530 ile istediğiniz oyunun FPS testini yapmayı duşunuyorum. Ekran kartı ise para elime gectiği zaman almış olacağım. Bu arada @asya Ay ablamızı da buraya cağırmak istiyorum. Herkese iyi gunler diliyorum. Hoşcakalın. Butun onerilerinize de acığım. Teşekkurler.