Onemli Notlar:
-Bannerlord orijinal. Warhammer'ı eski diskimde buldum eski surum ve korsan bari yukluyken test yapayım dedim sonuclar ekte(ayrıca arkada indirme var FPS'ler artış gosterebilir sizde).
-Kasam Dark Raider onu yarı mesh 3 fanlı bir kasa. Benim hoşuma gitti ısınma sorunu yaşatmadı henuz.
-İncelemeleri Ryzen 3 1200 AF ve 16 GB RAM ile yaptım.
-Warhammer'da ayarlar aşırıda(Ultra) ve 1080P, Bannerlord'da ise yuksek(High) 1080P
-Monitorum 1366*768 ama AMD driverında bulunan Virtual Super Resolution ile 1080P kullanıyorum.
-Hicbir parcada OC yok kartta da az miktarda uv yapıldı (genel sorunları yaşamamak icin, psu beni korkuttuğu icin ve kart omrunu olabildiğince uzatmak icin)
-Oyun ici en fazla 69 civarı gordum Bannerlord oynarken.
-Tum Driver'lar kurulu
-Ekran kartı Driver'ı 20.4.2(WHQL) versiyon.
-İşlemci soğutucusu stok Wraith Stealth modeli(bana yetersiz geldi soğutma bloğu cok kucuk).
-Bannerlord testini 250vs250 ozel savaşta yaptım hepsi tek savaş icinden alındı.
Kartın konusu cok geciyordu ama kullanan yoktu ben de almayı duşunen olursa diye yuzeysel bri şekilde anlatmaya calıştım sorusu olan varsa bu konu altında sorabilir bana.
İlk defa inceleme yazısı yazıyorum insanların aklında bir fikir oluşsun diye yazdım.
Edit: 1200TL'ye almıştım ben.
Dosya Ekleri