Oncellikle iyi forumlar diliyorum forum uyelerim. Gamepad'i 30 dakika PS3'de deneyimlemiş bulunmaktayım, PC'de deneme imkanım şu an yok ama ileride PC'de deneyince bir sıkıntı cıkarsa buraya yazarım. Bu inceleme benim ilk incelemem olacak o yuzden bazı hatalar yapabilirim kusuruma bakmayın. İncelemeye gecelim.

1- Alış sureci :
Gamepad'i Trendyol'dan 137 TL'ye satın aldım. Yurtici kargoyla elime ulaştı. Pazartesi kargolandı bugun carşamba ve elime ulaştı. Paketlemesi cok iyi değildi ama idare ederdi. Gamepad'in kutusu cok hafif buzulmuştu ama kutunun buzulmesi dışında urunde bir sıkıntıyla karşılaşmadım. alış surecine puanım 9/10

2- Kutu iceriği:
Kutunun icinden 1 adet Gamepad, garanti belgesi ve şık bir kullanım klavuzu cıkıyor. Gayet normal bir kutusu var ve bir eksiği yok diyebilirim. kutu iceriğine puanım 10/10
kutu acılışı videosu (video bana ait değildir!)

3- Gamepad:
Geldik zurnanın zırt dediği yere, Gamepad'e. Gamepad'i 3 ayrı başlık altında inceleyeceğim. (Malzeme kalitesi, hissiyat, uyumluluk)

Malzeme kalitesi: acıkcası malzeme kalitesi beklediğimden iyi ama bir Dualshock 4 kalitesinde değil haliye. Fiyatına gore gayet iyi diyebilirim. Guzel bir hissiyatı var. Eli belki biraz terletebilir. SG-R218 ile karşılaştırırsam malzeme kalitesini kat kat iyi diyebilirim. Kablosu 3 metre (hey maşallah), kablo iyi uzunda biraz daha kaliteli olabilirdi. malzeme kalitesine puanım 7.5/10 Hissiyat: hissiyata gelirsek ele oturuşu gercekten fiyatına gore harika, eğer Dualshock 4 ile karşılaştırırsak bence GXT 540 daha iyi. Oynanışı gercekten cok rahat. Daha once Xbox kumandası kullanmadığım icin onunla karşılatıramayacağım. Tuş hissiyatı ise fena değil, tuş hissiyatında Dualshock 4'un gerisinde kalır belki sixaxis bile gecer "X, kare, ucgen bolumunde, geri kalan kısımlarında GXT 540 cok daha iyi." Malzeme kalitesinde gercekten beğenmediğim bir şey var. İşaretlediğim yerdeki cıkıntı biraz rahatsız ediyor. Dualshock 4 kullanmış olanlar dediğimi anlayacaktır. Grand turismo 5'de denedim Gamepad'i ve gaza basmayı iyi ayarlayabiliyorsunuz gene de. Burası sixaxisden kat kat daha iyi hassasiyet konusunda. hissiyata puanım 9/10

Uyumluluk: Gamepad PS3, PC ve Xbox 360 destekliyor. Logitech kumandalarındaki gibi X input Direct input değiştirme zımbırtısı da var. Bir PS4'de desteklese iyi olurdu ama fiyata gore gayet normal. uyumluluğa puanım 9.5/10

Kapanış:
Parasını hak ediyor mu derseniz bence hak ediyor. Ben cok memnun kaldım birkac eksiği var ama buyuk eksikler değil. Kablosuz versiyonuda var, fiyat neredeyse 2 katına cıkıyor bence kablolu almak daha mantıklı. O taraf size kalmış.

Gamepad'e puanım: 91

Merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplamaya calışırım. İyi forumlar.