Merhaba arkadaşlar, masaustu pc mi satıyorum. Fiyatı uygun tutuyorum ihtiyacı olan bir arkadaşımız faydalansın diye. Youtube ye yeni başlayacak kişi icin cok rahat kullanılacak bir sistem.

Sistem Ozellikleri:
İntel Pentium Dual Cpu e2160 1.80 ghz
Asus P5B Anakart
HD 2600PRO 512 MB 128 Bit Ekran Kartı
2GB Ram
120 GB HDD
LG DVD Writer
15'' Hyundai CRT monitor
Avertv Televizyon kartı

Genel Tanıtım:
Yeni formatlandı , gayet guzel calışıyor.Ekran kartı ,Anakart ve TV kartının suruculeri verilecektir. TV kartı Kablotv analog yayın ile uyumludur. Sadece kasanın cok onemli olmayan birkac sorunu var : yan kapak zor kapanıyor , resimde gorulduğu gibi plastik bolumde catlak var ,on taraftaki sus ışıkları ve usb-ses cıkışları yerinden cıktı kullanılmıyor.Hepimizin bildiği gibi bilgisayarın calışmasına , performansına etkisi olmayan sorunlar bunlar. Ekran kartı icin fan siparişi verdim bu hafta ici gelicek. Ekran kartı fanı cok ses yaptığı icin yenisiyle değiştirip oyle vereceğim. Fiyatını uygun tutuyorum , aklınıza takılan sorular icin mesaj atın cevaplarım.

Oynadığım oyunlar: Call of duty serisi, Splinter Cell, Crysis 1, Nfs MW

İstanbul ici elden satış tercihimizdir.
İstenilen Fiyat: 150TL
Monitorsuz Fiyat: 130TL
Sahibinden linki: TIKLA
İletişim icin telefon: 0537 890 18 03 Suleyman Aydın

Not: Fiyatını uygun tuttum. 2.el olarak toplayınca daha fazla tutuyor. Benim amacım ihtiyacı olan birine satılsın. Hem onun işi gorulsun hem benim.
Donanımhaber ve *** multi konudur. İlk anlaştığım kişiye satarım. Daha yuksek fiyat verim yok konuşuyorduk vb konularına girmem hic.
Fotoğrafları: