Merhabalar, bu incelemenin konusu Xiaomi Wowstick 1P. Birkac bilgisayar parcası montajı ve evde gundelik işleri halletmek icin aldım. N11 uzerinden 180 TL'ye aldım ve elime 3 iş gunu icerisinde geldi.
Urun linki: Wowstick 1P

Oncelikle kutulama cok guzel. Tornavida, uclar hatta taşıma cantası icin bile bir kutu koymuşlar.

Kutu iceriği şu şekilde:
Surprizbozan: Kutu İceriği

Tornavidanın kendisine ve uclara bakacak olursak malzeme olarak gercekten fiyatına gore yuksek kaliteli materyal kullanılmış. Uzun yıllar goturecek gibi duruyor.
Surprizbozan: Xiaomi Wowstick 1P

Tasarım olarak ise gayet sade ve şık. Zaten az cok bu tip işlere meraklı iseniz bu urunu illa ki gormuşsunuzdur. Acık gri ve piano black karışımı bir tasarımı var. 1P modeli AAA pil ile calışıyor. Bu aslında uzun omurluluk icin bir artı. Şarjı tornavidalarda icindeki bataryanın omru bittiğinde alet de cop oluyor. Ancak pilli aletlerde boyle bir durum soz konusu değil. Surekli pil değiştirmek istemeyenler benim yaptığım gibi şarjlı pil alabilirler.

Urunu yaklaşık yarım saat test amaclı kullandım. Piller hala ilk taktığım gibi performans veriyor. Kullanım suresi hic fena değil.

Surprizbozan: Uclar

Ucların kalitesi oldukca ust duzey. S2 alaşımlı celikten uretilmişler ve ciddi anlamda zorlamama rağmen herhangi bir deformasyon gozlemlemedim. Ayrıca urunun yanında ucun manyetizmasını arttırmak icin ufak bir parca cıkıyor. Ucunu icinde gezdirdiğinizde ucun manyetik cekimi artıyor.

Surprizbozan: Calışma Videosu

Surprizbozan: Teknik Ozellikler Donuş hızı: 150 rpm
Tork: 0.12 N.m
Tornavida Malzemesi: Aluminyum
Uc malzemesi: S2 Alaşımlı Celik
Uc tipleri: PH000, PH0, PH2, SL1.0, SL2.0, SL3.0, T5, T6, T8, P2 (*0,8), P5 (*1,2), P6 (*1,5), H2.5, H3.0, S0, Δ3.0, Y0.6, Y2.5, U3.0, 0.8

Kısaca soyleyecek olursak fiyatını hak ettiğini soyleyebilirim. Uzun omurlu bir urun olacağına inanıyorum. Almayı duşunenlere tavsiye ederim.

NOT: Kimi yerde cihazın torku zayıf denmiş ancak bana fazlasıyla yeterli geldi. Hatta biraz zorlarsanız vidayı aşındırabilir.

Okuduğunuz icin teşekkur ederim. İyi gunler