450TL'ye Letgo'dan bir koltuk buldum. Bir suru satıcısı vardı farklı fiyatlardan. 370-600TL'ye kadar değişebiliyordu. Hepsiyle konuştum ve biriyle kargo dahil 450TL'ye anlaştım.
2. ayda bir tekerleği one eğildiğim icin kırıldı. 5 liraya her yerde satılıyormuş. Alıp kendim değiştirdim. Ama bilmeyen biri icin gercekten cok zor değiştirmek.
Koltuk bu;
Mor, kırmızı, turuncu ve sarı olmak uzere 4 renkte uretiliyormuş. Kırmızı olan modeli aldım. Ve deneyimlerimi paylaşacağım.
Konfor: 7.5/10
Kullanış: 9/10
Malzeme kalitesi: 6.5/10
F/P: 10/10
Eksi yonleri;
Benim boyum 1.70, kilom 62. Tam geriye yaslanıp dik durunca kendimi 3 yaşında ve ilk defa salıncağa binmiş bir cocuk gibi hissediyorum ayaklarım havadayken. (Koltuğu indirince değebiliyorum cok şukur
Bel desteği yok.
Yastıkla kullanma mecburiyetindeyim cunku koltuk cok derin. Masaya uzak kalıyorum.
Tum koltuklarda olduğu gibi gıcırtı sesi fazla.
Tekerlekleri pek kaliteli değil.
Tam geriye yatınca dengesiz ve guvensiz hissedebiliyorsunuz.
(En geriye yatınca bu şekilde)
Artı yonleri:
Fiyat ve konfor acısından başarılı.
Sungerler cok sert değil, yumuşak da değil tam olması gerektiği gibi.
Dizi izlerken geniş olduğu icin bağdac kurabiliyorum.
Kol desteği de kaplanmış sert değil.
Ayakları plastik değil, aluminyum alaşım sanırım.
Beni cok terletmiyor.
Alınır mı diyecek olursanız, bence alınır. Plastik sandalyeden geciş yaptım. Bayağı fark ediyor. 400-500TL civarı butceniz varsa bunu alın.
Her turlu soruya acığım. Merak ettiğiniz, aklınızda kalan bir şey olduysa cevaplarım.
1 yıl sonraki deneyimlerimi guncelleyeyim dedim. Oncelikle uzun kullanımda aldığıma pişman oldum. Fazla para değil ama aynı fiyata ofis koltuğu alınabilirdi diye duşunuyorum. 1.70 civarı bir birey olduğum icin boyun kısmı inanılmaz rahatsız ediyor. Boynum ve belim surekli boşlukta kalıyor, masadan uzak kalıyorum. Bel kısmına ve boynuma yastık koymadan 15 dakikadan fazla dayanamıyorum. Geriye yaslanma luksunuz yok, cunku ayaklar havaya kalkıyor ve duşecek gibi oluyorsunuz. Ki 2 kere duştum bu surecte