Oyuncu koltuğu arayışındaydım ve internetten Ofisel'in reklamlarını gorup girip inceledim ve şekil olarak cok hoşuma gitti, tanıtım videosunda epey de rahat kullanışlı gorunuyordu ayrıca yorumları falan da cok iyiydi F/P urunu olarak tercih ettim ve şekli gercekten hoşuma gittiği icin 2020-06-29 tarihin de sipariş ettim koltuğu. Muşteri hizmetleri hızlı ve cevap veriyor, ayrıca siteden koltuğun uretim aşamalarını takip etmekte gercekten iyi bir hizmet aldığınızı hissettiriyor.
Sadece 1 haftalık bir surecte urun kargoya verildi ( 2020-07-06 ) ve urun elime ulaştı, fakat problemli kısım burada başlamıştı. Koltuğu gri renk sipariş etmiştim, fakat sarı gelmişti tabii ben şehir dışında olduğum icin ailemde durumu bana belirtmediğinden ufak kardeşim ve babam urunu kullanmışlar yaklaşık 7-8 gun boyunca, ben gelip MT ile goruştuğum de urunun renginin yanlış geldiğini soyledim ama değişim veya iade alamayacaklarını belirttiler ki ben zaten iade etmek istememiştim sadece değişim olmasını istemiştim fakat sonuc olarak kabul etmediler ve hatalarının arkasında durmadılar. Yani sitede yazan 14 gunluk iade hakkı hikaye neyse cok takılmadım buna odanın karamsarlığını actı bu koltuk rengiyle
şimdi kullanım kısımlarına gelirsek oncelikle oturduğumuz taban kısmı rahat değil ve 1-2 saatlik kullanım sonucu okul sıralarındaki tahtaya oturuyormuşsunuz hissi yaratıyor, bel desteği yetersiz uzun kullanım sonucu sırt ağrısı yapıyor ve en can sıkıcı ozelliği ise geri falan yaslandığınız zaman aman dikkat edin catır cutur ses geliyor sanki kopacakmış gibi geceleri ayrı bir problem zaten aşırı ses cıkarıyor. Kollarımızı koyduğumuz kolcaklar zaten bildiğimiz sert plastik bir sure sonra kollarını ağrıtmaya başlıyor keşke orada hafif bir sunger tarzı bir şey olsaymış.
*Alpha oyuncu koltuğu koltuğu *
Negatif ozellikler;
- 2 saatten fazla oturunca popomuz ağrıyor.
- 1 saatten fazla oturunca popomuz terliyor.
- Kolcaklar aşırı rahatsız.
Artı ozellikleri.
+Fiyatı uygun.
+Oyuncu tarzıyla hoş bir goruntu veriyor.
+Oturabiliyoruz.