Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben 2 defa başarısız tup bebek tedavisi gordum, şu an 3. denemeye niyetlendik, diğer 2 denemem de bu alanda unlu merkezlerde yapıldı ama 2sinin de sonu husran.. psikolojimi cok etkiledi bu durum.. 3. deneme icin ince eleyip sık tutuyorum, bruksel tup bebek merkezinden prof. dr. yucel karaman beyle ilk muayenemi oldum, onceki başarısız denemeler hakkında şimdiye kadar gittiğim hic bir doktorun ilgilenmediği kadar ilgilendi, icimi cok rahatlattı. hoca zaten 30 yıldan fazla avrupa da bu işi yapmış, bu acıdan baktığımda daha nitelikli bir doktor olarak goruyorum diğerlerinden malum avrupada insan hayatı daha değerli(!) Bir cok merkezde ucretsiz on goruşme yapılabildiği halde hic duşunmeden Yucel bey'e gittim biraz araştırdıktan sonra.

Benim asıl sorum şu: aramızda bruksel tup bebeğe gidenler var mı? Yucel hoca hakkında tavsiyede bulunur musunuz, forumda cok fazla bilgiye ulaşamadım, eğer bruksel tup bebeği veya yucel hocayı tanıyanlarınız tedavi gorenleriniz olursa yorumlarınızla destek olursanız cok sevinirim.

şimdiden herkese teşekkurler