Uzaktan boyle gorunuyor.
USB ile birlikte gelen RGB ışıklar hoş gorunuyor. Olsa da olur olmasa da denilebilecek bir şey bu urun icin.
İc kısımdaki pedleri boyle gorunuyor. İlk birkac gun cidden cok sıkmıştı ama ardından acıldı herhalde ve şu an cok rahat.
RGB olmadan kullanmak isterseniz ise sizi boyle bir goruntu karşılıyor.
İncelememize artıları (+) ve eksileri (-) ile devam edelim
Artıları (+);
(+) Ses seviyesi yeterince tatmin edici. 108DB'ye kadar bir değer sağlıyor. 100DB cop kamyonu ya da bir kar aracının cıkardığı ses seviyesine tekabul ediyor
(+) Işıkları hoş duruyor. Yukarıda da dediğim gibi olmasa da olur muş ancak koymuşlar madem bize de artıyı vermek duşer
(+) mikrofon sesinizi yeterince net bir bicimde karşı tarafa iletiyor
(+) Pedleri yeterince yumuşak. Yukarıda da belirttiğim gibi ilk birkac gun sıktı ama ardından o sıkma durumu gecti şu anlık rahat diyebilirim.
(+) Kablonun kısalığının yanında orme olması iyi bir şey fiyata gore.
Eksileri (-);
(-) Kablo uzunluğu yeterli değil. Bu kullanımdan kullanıma değişebilir ama bana gore kısa bir kabloya sahip.
(-) Ses kısıp acmak icin koydukları şey cidden cok buyuk ve kablonun kısalığı ile birleşince kotu oluyor
(-) Uzun sure kullanımlarda baş ağrısı yapabiliyor.
Evet bir incelememizin daha sonuna geldik. Urunun fiyatı 97 TL Teknosa'da gezerken gordum ve oradan bizzat aldım eğer sizde gidip incelerseniz yukarıda yazdığım artı ve eksilere hak vereceğinizi duşunuyorum. Son olarak ise urunun sesinin ne kadar cıktığı merak edenler icin aşağı kısma bir ses kaydı bırakıyorum. Bizzat ben kendim telifsiz bir muziği acıp telefonum ile kaydettim.