Merhaba ,
Niyet edipte okuduğum ne varsa bu forumda ve doğum yapacağım topikte paylaşacağım demiştim..bugune nasipmiş..cok şukur bitirdim.. Kelime-i tevhide son 10.000 kala dedim ki tek ben değilim bu surecte emek veren nice insan var..tek kendime değil sizler icinde amin dedim ben,birde sizler Amin der misiniz?
Transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi surecindeki (tup /pgtli tup) bebek isteyen arkadaşlarımız icin ve doğum yapacağım topik icin;
*41 er tane okuduklarım;
Vakıa,İnşirah,Yasin,Fetih,Amener,Ayetel kursi ve Meryem suresi(ve 41 tane secde namazı 58.ayeti secde ayetidir) ve 41 tane; RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRUL VARİSİN (beni bu dunyada bebeksiz bırakma Allahım)
*Donelham duası
*90.000 kelime-i tevhid
*707 Ya Varis
*7 gunluk oruc tuttum ve bu 7 gun boyunca 700 tevbe ettim,707 Ya Varis okudum ,iftara yakın iceceğim suya 21er tane Halik,Barik ve Musavvir okuyup ictim
*7 gunluk Ayetel kursi okudum (her gunun farklı sayısı var)
*170 Ayetel Kursiyi okuduktan sonra 3000 defa Ya Kafi, Ya Ğani, Ya Fettah ,Ya Rezzak isimlerini zikrettim.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirascıların en hayırlısısın. (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, gunahlarımız da cok, gucumuz kudretimiz de yok; bu yuzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA acılan elleri boş cevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN buyuk, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve gunahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz icin dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahu la ilahe illa huvel hayyul kayyum
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryuzunde ki gelmiş gecmiş tum peyagamberlerin ruhlarına, tum evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye buyuklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mubareklerin hatırı icin ALLAHIM.
Ya Zul Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini gormeyi, ellerinden tutup yurutmeyi, saclarını okşamayı, gozlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde cocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, buyutmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, murvetini gormeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle buyutelim.
Analı-babalı hep guzel gunlerini gorelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gozlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı calacak, ellerimizi opecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gozlerimize sevinc katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bukuk bırakma. Gozyaşlarımızı, sevinc gozyaşlarına cevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamız icin bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki bir şeyin olmasını istediğinde ona sadece OL dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hicbir sey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tum bebek sahibi olmak isteyen kulların icin hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lutfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL ACTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hicbir şey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirascıların en hayırlısısın. (Enbiya Suresi, 89)
Hamilelerimizden duşuk tehlikesi olanlara Rabbim sen şifa ver..Bebeklerimiz icin ;insanların şerrinden,cinlerin şerrinden,hayvanların şerrinden sana sığınıyoruz YaRabbim.Sen bebeklerimizi ve bizleri koru .Gorunen ve gorunmeyen kaza ve belalardan sana sığınıyoruz Allahım
Allah, La ilahe illallah, Zul celali vel ikram, el-Hayyul Kayyum, er-Rahmanur Rahim, Allahur Rahmanur Rahim, Allahu la ilahe illa huvel Hayyul Kayyum, Rabb, el-Hannanul Mennanu Bedius semevati vel ardi zul celali vel ikram, Allahu la ilahe illa huvel Ahadus Samedullezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu kufuven Ahad.
ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL FATIHA
ek bilgi;
Tilavet Secdesi yapılmasını gerektiren Secde Ayetleri hangi surelerde, kacıncı cuzlerde bulunur:
1 ArÂf Sûresi'nin 206. Âyet-i kerimesi, ( 9 . Cuzde)
2 Rad Sûresi'nin 15. Âyet-i kerimesi, (13 . Cuzde)
3 Nahl Sûresi'nin 49. Âyet-i kerimesi, (14 . Cuzde)
4 İsr Sûresi'nin 107. Âyet-i kerimesi, (15 . Cuzde)
5 Meryem Sûresi'nin 58. Âyet-i kerimesi, (16 . Cuzde)
6 Hacc Sûresi'nin 18. Âyet-i kerimesi, (17 . Cuzde)
7 FurkÂn Sûresi'nin 60. Âyet-i kerimesi, (19 . Cuzde)
8 Neml Sûresi'nin 25.Âyet-i kerimesi, (19 . Cuzde)
9 Secde Sûresi'nin 15. Âyet-i kerimesi, (21 . Cuzde)
10 SÂd Sûresi'nin 24. Âyet-i kerimesi, (23 . Cuzde)
11 Fussilet Sûresi'nin 37. Âyet-i kerimesi (24 . Cuzde)
12 Necm Sûresi'nin 62. Âyet-i kerimesi, (27 . Cuzde)
13 İnşikak Sûresi'nin 21. Âyet-i kerimesi, (30 . Cuzde)
14 AlÂk Sûresi'nin 19. Âyet-i kerimesi, (30 . Cuzde)
Tum ictenliğinizle Amin der misiniz? (tup ve pgtli tup bebek)
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tum ictenliğinizle Amin der misiniz? (tup ve pgtli tup bebek)