Ekran kaydı normale gore 8-10 FPS kaybetmeme yol actı. Kayıt Radeon Relive ile alındı. Relive normalde bu kadar FPS duşurmuyor ancak oyun RDR 2 olduğu ve işlemcim patates olduğu icin kayıtta bu kadar FPS kaybetmeyi normal karşılıyorum.

Bu ayarlar ile kayıt dışı 40-60 FPS ile arası oynuyorum. Ekran kartının 20.4.2 surumlu driverı kurulu. İşletim sistemi olarak Windows 10 2004 kullanıyorum. Hicbir parcaya hız aşırtma yapılmadı.

Sistem:
i5 3470 3.60 GHz Sapphire RX 570 4GB Kingston 2x4 1600 MHz CL11 Afox H81 Chipsetli parca takıp cıkartmak dışında bir niteliği bulunmayan anakart. Grafik Ayarlarım: (Videoda gosteriyorum ancak yine de buraya bırakayım)

RDR 2 icin cok optimizasyon sorunu şikayeti gordum ancak ben bu sorunları ilginc bir şekilde hic yaşamadım. Ya guncellemeler ile cozulmuş ya da bende bir şeyler var

Ustelik 8GB belleğim olmasına rağmen yaşamadım bu sorunları. Yalnızca cok uzun sure araklısız oynadığım zaman 3 saat civarı sonra ufak droplar girmeye başlıyor, bellek tukeniyor sanırım. Bunun da optimizasyon ile bir ilgisi yok. Cok uzun sure aralıksız oynayacağım zaman 3 saat sonra oyunu yeniden başlatıyorum, o kadar.

Oyunu bu konuyu acmadan 3-4 gun once sorun yaşamadan bitirdim.