Merhabalar,
Yaklaşık 2 haftadır kullanmakta olduğum TP-Link VR-300 Modem hakkında bir girdi paylaşacağım.
Cihazı 2 hafta once internet tarifemizi VDSL ’e yukselttiğimiz icin Teknosa mağazasından 380₺ ’ye aldım.
Modem ’in gorselleri şu şekilde;
Teknik Ozellikler
Guclu bir DSL modem yonlendiricisi olarak Archer VR300, 1200 Mb/s'ye varan birleşik cift bantlı kablosuz bağlantı hızları sağlayarak kablosuz yeteneklerinden tam anlamıyla yararlanır. 2.4GHz'de 300 Mb/s, gunluk internet kullanımınız ve e-postalarınız icin mukemmeldir. Diğer yandan 5GHz'de 867 Mb/s hız, kesintisiz HD akış ve oyun keyfi sunar.
Super Hızlı VDSL Geniş Bant
En yeni VDSL2 teknolojisi, Archer VR300 yonlendiricisinin 100 Mb/s'ye varan etkileyici VDSL geniş bant hızı sağlar. Bu hız, ADSL2+ urunune gore neredeyse 5 kat daha fazladır.
Archer VR300 iki aygıtı tek bir yerde birleştirerek hem DSL modem hem de kablosuz yonlendirici işlevi gorur. Tumleşik DSL kapısı, VDSL2, ADSL2+, ADSL2 ve ADSL dahil tum standart DSL bağlantılarını destekler.
Kolay Kurulum ve Yonetim
Kullanımı kolay web arabirimi ve guclu Tether uygulaması sayesinde Archer VR300 urununu birkac dakikada kurabilirsiniz. Herhangi bir Android veya iOS aygıtından, Ebeveyn Kontrolu ve Erişim Kontrolu dahil ağ ayarlarını yonetebilirsiniz. Tether aynı zamanda ağınıza en yuksek performansı ve guvenliği sağlamak icin Otomatik Sabit Yazılım Guncellemeleri de sunar.
Uzaktan Denetim
TP-Link Tether App ve DDNS ile nerede olursanız olun ev ağınızı kontrol edebilirsiniz.

6KV Yıldırım Koruması, kotu havalarda da keyfinizi surdurmeniz icin yıldırımların neden olduğu elektrik hasarına karşı koruma sağlar.
Kablosuz ozellikler
Kablosuz StandartlarIEEE 802.11a/n/ac 5GHz,
IEEE 802.11b/g/n 2.4GHzKablosuz Hızı867Mbps at 5GHz
300Mbps at 2.4GHzİletim Gucu2.4GHz