Oncelikle herkese merhaba ilk defa inceleme postu atıyorum buraya, haklı olarak bunun heyecanı var uzerimde fazla uzatmadan incelememe geciyorum,
Yaklaşık 1 sene once sistem toplamaya karar verdiğim zaman butceme gore fiyat/performans urunu arıyordum ve tercih olarak RX570 ekran kartını sectim.

Genel olarak beklentilerimi karşılayan bir urundu, guncel oyunları gayet guzel bir şekilde sunan bir ekran kartı olduğunu duşunuyorum, sıcaklık olarak ise fan ayarları fabrika ayarlarındayken boşta 54 dereceyi gecmiyor oyunlardayken en fazla 80-82 oluyor fakat MSI Afterburner uygulamasından fan ayarını %45 yapınca 75-76 derece oluyor, kasa ici hava akışımdan kaynaklı da olabilir, cunku hava akışını pek iyi bulmuyorum ve ek olarak %45-50 fan ayarını ideal buluyorum bu ayarlardan daha yukseğe alınca cıkan ses sizi rahatsız edecek seviyeye geliyor, genel olarak %45 derecede kullanıyorum ve sıcaklıklar hic değişmedi, 1 sene boyunca ise macununu yenilemedim fakat yenilemeyi duşunuyorum, sıcaklıklar ne arttı ne de eksildi, FPS ise sıcaklıklar gibi değişmedi onları da buraya ve oyun ici goruntuleri de ekliyorum.

Urunun artıları: Bence bu ekran kartının benim aldığım donemde en buyuk artısı fiyatıydı fakat şu an sanırım fiyatı performansına gore pek uygun değil, guncel oyunları normal ayarlarda guzel bir şekilde oynatması, grafik olarak kotu şeyler sunmaması.
Urunun eksileri: Gunumuz oyunlarını yuksek ayarlarda oynatacak seviyede olmaması ve tam 1080P ekran kartı olmaması yani elbette ovduğum taraflar var fakat kişisel duşunceden cıkıp genele yayınca cok yetersiz kalıyor goruntuler ve şoyle ki goruntu olarak orta ve yuksek ayarlarda fazla şeyler sunmuyor ben farklı bir değişiklik goremiyorum.

Evet arkadaşlar biraz amatorce olan incelemem bu kadardı zaman ayırıp okuduğunuz icin teşekkur ederim, sormak ve soylemek istediğiniz şeyleri eklerseniz sevinirim.

Dosya Ekleri armor 1.jpg 355,9 KB · Goruntuleme: 42

armor 2.jpg 368,1 KB · Goruntuleme: 45

Adsız.jpg 129,1 KB · Goruntuleme: 42

Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint2020-9-6-11-5-10.jpg 222,3 KB · Goruntuleme: 53

Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint2020-9-6-11-5-55.jpg 464 KB · Goruntuleme: 53

Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint2020-9-6-11-6-40.jpg 333,6 KB · Goruntuleme: 52

ghost recon breakpoint fps.jpg 10,9 KB · Goruntuleme: 56

FIFA 21.jpg 254,4 KB · Goruntuleme: 47