Bu kulaklığı bi' sure once 420 TL'ye satın aldım. Alacak olan kişilere goruşlerimi, artıları ve eksilerini belirtmek istiyorum.
Artıları;
-Kulaklık cok hafif, o kadar hafif ki kulaklığı kafanızda unutuyorsunuz desem yeridir.
-7.1 ses desteği sunuyor ve fiyatına gore başarılı.
-Kulaklık pedleri cok yumuşak.
-Her platformda kullanınabiliyor (Xbox-PS, telefon-tablet, laptop-bilgisayar vs.).
-THX Spatial Audio kullanacaksanız oldukca detaylı bi' programı var.
-Mikrofonu cok iyi, ustelik oldukca sağlam ve kullanışlı. Kulaklığın icine girmiyor ama istediğiniz gibi olduğu yerde duruyor.
-Kulaklığın ses arttırma-kısma, kulaklığı mute edip etmeme tuşları kulaklığın sol arka tarafına yerleştirilmiş. Daha once kullandığım G230'a gore oldukca iyi bir şey bence.
-Kutu iceriyi fena değil.
-Kendi kulağınıza gore ayarlama yerlerinin ustunde sayılar var. Oldukca beğendim.
-Muzik dinlemek isterseniz baslar ve tizler ortalamanın ustunde.
-Kulaklık pedleri deri, nasıl yapıyorsa terlediğinizi hissettirmiyor.
Eksileri;
-Kulaklık pek esnek değil. Hatta hic değil arada bir kulağınıza catır cutur sesler geliyor ve rahatsız ediyor.
-Kulaklığın telefonlarda kullanılması icin tek jak ve cift jak olarak 2 kablo koymuşlar. Bu cift jak ise ayrı bi' kablo olarak geliyor, pek beğendiğim soylenemez. Keşke sadece PC ve konsollar icin tasarlansaymış.
-Kulaklık kablo toplama "şeysi" plastik ve kabloya bağlı bi' şekilde değil, bağımsız olarak tasarlanmış. Cok zor ve amacsız buldum.
-Kulaklık ilk aldığımda aşırı sıkıydı. Yani yok boyle bi'şey sanki birisi kafanıza iki eliyle birlikte cok ağır baskı uyguluyor.
-THX Spatial Audio programı paralı. Madem biz bu alete para veriyoruz niye tam performansı almak icin ekstra para oduyoruz?
-Kulaklığın kulağa gore ayarlama yerleri metal değil, sert plastik. Keşke metal olsaymış. Ama fiyatına gore beğendim ama ben bunu bir eksi olarak goruyorum.
Bana soracak olursanız ben rekabetci oyun oynayan birisi değilim. Senede 2-3 saat CS:GO oynarım cıkarım. Coğunlukla hikaye bazlı oyunlar oynarım ve benim gibi biri icin oldukca yeterli. CS:GO'da ve Bannerlord'da test ettim ve başarılı bulduğumu soylemeliyim.
Sorularınızı bekliyorum.
Razer Kraken X 7.1 kulaklık incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Razer Kraken X 7.1 kulaklık incelemesi