1 adet kakaolu kek
2 paket cikolatalı dolgu kreması
1 paket sade kremşanti
pembe şeker hamuru (ciceklerini yapmak icin)
½ cay bardağı damla cikolata

Kakaolu pandispanyamızın bir katını sutle biraz ıslatıyoruz ve strecfilm serdiğimiz yuvarlak derin bir borcam icine kekimizi duzgun şekilde kırmadan yavaş yavaş yerleştiriyoruz.
Hazırladığımız cikolatalı dolgu kremasının icine damla cikolatalarımızı ilave edip karıştırıyoruz.Derin yuvarlak bir borcamın icerisine kekimizin 1 katını yerleştiriyoruz.
Borcam icerisindeki kekimizin uzerine kremamızın hepsini koyup kekimizin diğer parcasını uzerine kapatıyoruz.
Dolapta en az 1-2 saat bekletiyoruz.(mumkunse 1 gece bekletirseniz iyi olur)
Uzeri icin kremşantimizi de hazırlayıp dolapta 15-20 dakika sertleşmesi icin bekletiyoruz.
Pastamızı dolaptan alıp servis tabağına ters cevirip koyuyoruz.kremamızı kremşanti torbasına koyup istediğiniz bir krema ucu ile pastamızın uzerine krema ile susluyoruz.
Şeker hamurumuzu acıp cicek kalıbıyla kesip elde ettiğimiz cicekler ile pastamızı susluyoruz.
En son uzerine barbıe bebeğimizi yerleştiriyoruz.Benim barbıe bebeğimin bacakları cıkıyordu cıkartabildim bu şekilde oldukca iyi oluyor boylece pastanın icine bebeğimizin bacaklarını sokmamış oluyoruz size de bu şekilde oneriyorum.Afiyet olsun