Herkese merhabalar, bugun biraz farklı bir urun incelemesi olacak. İnternette karşıma cıkan bir urundu ve 20 TL fiyat etiketini gorunce almadan duramadım.
2 adet sipariş ettim, merak edenler icin markası "Nar". 20TL fiyat etiketi ile hicbir fayda beklemiyordum acıkcası urunden.

Ancak urun geldiğinde beklentilerimin uzerinde bir performans sergiledi. Motoru rahatsız etmeyecek oranda sessiz. Elbette icinde su yokken daha sesli calışır, bu sıvı soğutma sistemlerimizdeki motorlar icin de aynıdır.
Malzeme kalitesi olarak 20TL fiyat etiketinin bence oldukca uzerinde bir kaliteye sahip. Acma kapama butonundaki LED'ler ve butonun kendisi kaliteli bana sorarsanız.

Hemen bir fotoğraf paylaşalım. Beyaz versiyonu daha şık duruyor. Uc kısmındaki kıvrımlı boru ise metal. Yanında 1 adet şarj kablosu ve 1 adet plastik boru geliyor.
Damacananın en altına erişmeye yetecek oranda uzun bir plastik boru.

Tam şarj olduğunda kırmızı LED ışık yok oluyor, yani en azından uzerindeki entegre devreler aşırı akılsız değil. Anlıyorsunuz şarjı dolunca.
Toparlayacak olursak bu fiyata hayatınızı değiştirmeye aday bir urun, bardak doldurma hızı tatmin eder seviyede Bir sigara parası bile değil yerine gore. Mutlaka almanızı tavsiye ederim, kullanmasanız bile eğlenebilirsiniz bu alet ile