Merhabalar gectiğimiz gunlerde calışmalarım gereği akşam bilgisayar başında oturduğumdan gecenin sessizliğinde klavye ve mouse sesleri cok fazla duyuluyordu ve bu bir tık rahatsız ediyordu. Bende bunun icin klavye ve fare arayışlarına girdim ve araştırmalarım sonucunda "Logitech MK470 Kablosun Klavye ve Mouse Seti" ile karşılaştım ve aldım. Şimdi bu yazımda size (+) ve (-) yonlerinden bahsedeceğim.
(+) Yonleri:
1)Sessizlik: Tabii ki asıl amacası sessizlik ve hem klayve hem de mouse bunu gayet iyi yerine getiriyor normal klavyelere nazaran sesleri cok daha az ozellikle mouse cok fark ediyor.
2)Boyut: Boyutları cidden normal klavyelere nazaran daha kucuk ve hafif fakat bu kullanımda hicbir sıkıntı cıkarmıyor.
3)Goruntu: Boyutunun kucuk olmasının yanında dış goruşu ve ağırlığıda gayet yeterli bir duzeyde ve estetik gorunuyor.
4)Ekstra bolmeler: Normalde farelerde USB saklama yerini alttan acılır ve pili de aynı yere koyulacak bir yer olurdu fakat bunda usten acıyorsunuz ve daha rahat ve kolay olmuş. Aynı şekilde klavye icinde logonun gorunduğu kapak acılabiliyor ve orada da buyuk bir boşluk var zaten hafif olmasının sebebi oraya herhangi bir şey eklenmemesi ve boş olması.
5)Set (en buyuk (+) sı): Bu setin en buyuk artısı bence klavye ve farenin tek bir USB ile bağlanması yani faredeki USB'yi bağladığınız zaman aynı zamanda klavyede bağlanmış oluyor ve bu cok buyuk bir artı ozellikle USB girişi az olan ya da kullanılacak USB girişi az olan bilgisayarlar icin buyuk bir ozellik.
6)Pil: Hem klavye hem de farede kendi verdikleri bir pil var ve kaliteli bir pil olmamasına rağmen uzun sureler bitmiyor.
(-) Yonleri:
1)Para: Karşılaştığım tek ve en buyuk kotu ozelliği bu ozellikleri ve rahatlığı acısından oldukca guzel olmasına rağmen bir sete 500 lira vermek biraz fazla geliyor. 500 liralık bir şey sunduğunu duşunmuyorum.
Kısacası: Ozellikleri, konforu vb. ozellikleri acısından gercekten diğer setler ve tek halde aldığınız durumlardan cok daha iyi olmasına rağmen bir klavye ve mouse 500 lira verilmesi birazcık uzucu sonucta gamer bir set değil normal bir mouse ve klavye bunlardan dolayı alınmasını onermiyorum. 2 USB takıp cok az daha sesli bir klavye, mouse da işinizi gorur şu an gene alacak olsam almazdım.
Logitech MK470 klavye mouse seti incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Logitech MK470 klavye mouse seti incelemesi