Herkese Selamlar

Esigara'ya başlamayı duşunen arkadaşlar icin elimde 2 adet urun var.
Urunleri cok yakın bir arkadaşım tedarik ediyor.Urunler tamamen orjinal yurtdışından getiriliyor.

1. Urun : I Just S / Fiyat : 200 TL

Bu kendi kullandığım urun.

2. Urun : Eleaf İstick Power Nano / Fiyat : 275 TL

Kargo Suresi 1-3 İş gunudur.

İki urunde başlangıc icin mukemmel urunler, tum yedek parcalarıyla beraber gelir ve keyifle buharlamaya başlayabilirsiniz. Fiyatlar piyasa fiyatına gore oldukca uygundur.
Ben esigarayı yeni kullanmaya başlamış birisi olarak kesinlikle sigarayı aratmadığını belirtmek isterim. Sigarayı bırakmak gibi bi duşuncem yoktu,halen de yok ama odamın ve kıyafetlerimin berbat derecede kokması her sabah ağzımda pis bi tatla uyanmaktan bıkmış olduğum icin esigara kullanmaya başladım. Esigara kullanarak sigara bırakmayı amaclıyorsanız kullandığınız likitdeki nikotin oranını gittikce duşurerek bunu başarabilirsiniz.
Aksi taktirde vucudunuza nikotin almayı devam ettirdiğiniz icin sigarayı bırakamazsınız.

Esigara hakkında detaylı bilgi arıyorsanız youtube'da bu kanalı takip etmenizi oneririm.

Gunde 1-2 Paket Sigara iciyorum ne kadar likit harcarım ?
diyorsanız bu ilk başlarda tamamen size bağlı. Muhtemelen ilk likitinizi gunler icinde bitecek cunku sigaranın ciğerde bıraktığı o ağırlık hissini vermiyor. 30 Ml lik likit sizi 1 haftaya yakın sure idare edebilir.

ELEKTRONİK SİGARA PATLIYORMUŞ AMAN DİKKAT !

Bu konu hakkında duşuncelerimi yazmak istiyorum,
Yanlış sarj ederseniz patlama ihtimali var,
Kapalı duruma almadan cebinize atarsanız ve tuşu basılı kalırsa patlama ihtimali var,
Islanırsa kısa devre yapabilir ve patlama ihtimali var,
Kalitesiz pil kullanırsanız(siz pil değişikliği yapmayacaksınız ama yurtdışında her parcası ayrı satıldığı icin değiştirenler var) patlama ihtimali var,
...

Her elektronik alet gibi kullanıcı hatasına bağlı olarak patlayabilir, fakat doğru kullanımda boyle bir ihtimal yoktur !
Bu konu uzar gider, son zamanlarda bu tarz haberlerin cıkması acıkcası sigara şirketlerinin yaptırdığı bir durum gibi geliyor bana tabi bu benim duşuncem.

Satın almak isteyenler icin likitlerde mevcut ayrıntılı bilgi icin pm atabilir veya skype adresimi ekleyebilirsiniz. [email protected]

Ekstra olarak aradığınız başka esigara varsa marka/modelini pmden iletebilirsiniz.