Urunu alırken ilk olarak şu tereddutlerim vardı. Kafama kucuk gelir mi? Terletir mi? Ses kalitesi ve yalıtım ne kadar iyi acaba?
Aldıktan sonra kucuk gelmedi, tam oldu. Terletir mi derseniz evet uzun sureli kullanımda terletiyor. Ses yalıtımı iceriden iyi gercekten ama dışarıya ses gidiyormuş yanınızda başka biri kalıyorsa rahatsız olabiliyor
100 TL civarı fiyatı var. Urunu Online Alışverişin Guvenli Adresi | WebdenAl.com temin ettim. Memnun kaldım hem fiyatları uygun hemde kargo veya urunde bir sorun yaşamıyorsun. Kısacası ben yaşamadım ve tavsiye ederim.
Urun mikrofon kalitesi gercekten iyi ben daha kotu bir şey bekliyordum ama beni fazlasıyla memnun etti. Ses kalitesi guzel ama bir Marshall kalitesinde beklemeyin. Ama fiyatına oranla iyi gercekten. Urunun girişi usb olması benim icin iyi oldu cunku harici ses kartım veya kaliteli bir ses kartım yok. Eğer sizin de benim gibi sorununuz varsa tavsiye ederim size bu kulaklığı. Normalde ilk H340 alacaktım fakat kulaklığın pedleri kısa surede aşınacak gibi duruyordu onu eledim kafamda. @ali Gungor bana H390 al uzun sure kafanda kullanmak istiyorsan dedi ama bunun teknik ozellikleri biraz daha iyi olduğu icin bunu aldım. Eğer uzun sure kafanda kullanmak istiyorsan onu alabilirsin. Bana birazda kucuk geldi incelemelerine falan baktım. Sonra H540 daha iyi olur deyip onu aldım. Fiyat farkı cok yoktu benim aldığım yerde 10-15 TL fiyat farkı vardı.
Biraz uzun konuştum kusura bakmayın

Urunun teknik detayları:
Tak-calıştır USB bağlantısı
Basitce anında saf, net dijital stereo aramalar ve muzik keyfi başlamak icin kulaklık takın. Her ayrıntıyı duyun.
Eğer muzik, film ve cağrıların hepsi zengin ses ayrıntıları yaşayabilirsiniz boylece lazer ayarlı suruculeri ve yerleşik ekolayzır optimize ses ve bozulmayı en aza indirmek. Kristal netliğinde sohbet, Skype sertifikalı.
Arkadaşlarınız, aileniz ve iş ortakları acıkca duyuyorum bu yuzden yuksek kaliteli mikrofon arka plan gurultusunu azaltır. Yukarı cevirir ve bir cağrı değilken uzak gizler.
Kolay kulak ses kontrolleri
Hızla ses seviyesini ayarlamak ya da kolay ulaşılabilecek, ayrı, no-look kontrolleri ile mikrofonun sesini. On-kordon sessiz gosterge ışığı
Parlak, kolay bakın sessiz ışık, tekrar sessizdeki ile teşekkur konuşmak asla.
Kalıcı rahatlık Yumuşak deri dolgu Muzik dinlerken veya saatlerce sohbet ediyoruz, ozellikle kulaklarınızda kolaylıkla kapsar. Yastıklı kafa bandı mukemmel ve rahat bir oturuş icin başınızın kıvrımlarına uyumlu.
Kutuda ne var? USB Kulaklık Belgeler İle calışır Windows ya da Mac OS USB girişi Cok net teknik detay bulmadım. Kusura bakmayın. Diğer kulaklıklar kadar net bilgileri yok. Resimler:
Kutu iceriği:
Mikrofon calışırken:
Mikrofon kapalıyken:
Yardımcı tuşlar kulaklık ustundeki:
Arkadaşlar urunu Perşembe gununden beri kullanıyorum. Pek bir sorun ile karşılaşmadım. Urunu almak isteyen arkadaşlara tavsiye tavsiye ederim 100 TL civarı fiyata alınabilecek guzel bir urun. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar teknik detaylarda eksiğim var onun icin kusura bakmayın, baktım bir kac siteye ama net cevaplar bulamadım.