Merhaba. Uzun suredir kullandığım ppsspp uygulaması ile PSP oyunlarını Android cihazım uzerinden oynuyorum. Bazen konular da goruyorum ppsspp kullanmayı beceremeyen arkadaşlar olmuş bunun icin bir rehber oluşturayım dedim.

İlk başta ihtiyacımız olan tabii ki de ppsspp uygulaması. Uygulamayı Google Play veya App Store'dan indirebiliyorsunuz.

Uygulamayı indirdikten sonra sıra ROM dosyası yuklemekte bunun icin bazı siteler var ama maalesef burada isimlerini veremiyorum ama tarayıcınıza safe emulator sites diye aratırsanız karşınıza siteler cıkacaktır. Siteye giriş yaptıktan sonra yuklemek istediğiniz oyunu indirin oyunu indirdikten sonra ppsspp uygulamasını acıp download kısmına gelin download kısmına geldikten sonra karşınıza yuklediğiniz oyunun ZIP dosyası cıkacaktır. ZIP dosyasından oyunu cıkarın ve ardından oyununuz Ppsspp'ye eklenecektir. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey oyunu acıp oynamak . Evet bu kadardı ben bu sayede istediğim 2 oyunu yukledim ve hata olmadı ve doğrusu'da bu yontem zaten. Eğer yuklediğiniz oyun kasarsa bu ihtimal cok duşuk ama grafik ayarını en duşuğe getirin. Benden bu kadar iyi gunler.