Trendyol Mega eylul cuzdanıyla aldıgım Rampage klavyeyi 2 gundur yoğun şekilde kullanıyorum bu klavyeyi secmemin sebebi goruntusuydupek bir beklentim yoktu Razer blacwidow adlı urune benzedigi icin sectim İstanbul'dan Konya'ya 2 gunde geldi suratle gayet iyiydi şimdi + ve - yonlerine gececeğim.

Artı yonleri.
-Full antighosting olması
-Basitte olsa yazılımı var.
-21 efekti var dalga efekti daha once kullandıgım Gamepower Warlock klavyesinden daha iyi.
-Jixian Blue Switch var outemu markasından daha guzel geldi bana basma hissi sesi falan gayet iyi.
-Yanında USB ve mikrofon ve kulaklık girişi var Razer BlackWidow'un genel olarak cogu ozelligi var.
-5 adet makro tuşu var her ne kadar kullanmasamda.
-Gaming modu var fn+F10 yapınca Gaming moda gecip Windows tuşunu kilitliyor onu da sag ustten ışıgından kontrol edebiliyorsunuz.
-Klavye oturaklı ve agır.

Eksi yonleri.
-Sadece beyaz ışıgı var en azından mor kırmızı falan olabilirdi.
-Buyuk enterı var ben kucuk enter seviyorum(şahsi duşuncem)
-Shift'i buyuk seviyorum onunda yanında ne oldugunu bilmedigim bir tuş var(şahsi duşuncem)
-Rampage logosunun ışıgı biraz kotu kalmış tam loguyu aydınlatmıyor sadece ortasını aydınlatıyor
-Yazı fontu daha iyi secilebilirdi biraz kotu olmuş secmekte zorlanıyor bazen insan zaten fotolarda gorunuyor.
-Makro tuşlarına multimedya koyamıyoruz belki de ben yapamadım.
-Kutusundan tuş cıkartma aparatı cıkabilirdi cerceveli klavye oldugu icin elle tuş cıkmıyor kaşık gibi şeylerle belki cıkar ama Switch'e ve tuşa zarar verme şansınız var.
-Klavyeye iPhone 5S telefonumu şarja taktıgımda yazı yazarken klavye kapanıp acıldı sanırım yeterli gucu cekemedi 2USB 2 jack var kablosunda 2 USB'de takılı belki USB 2.0 ile baglı diye.

Resimlere gecelim.