Bu kulaklığı alalı 1.5 2 ay oldu ve ne gibi sorunlarla karşılaştım, + ve eksileri neler bunları soyleyeceğim.
Kulaklığı ilk aldığımda kafama kucuk gelmişti. Ve biraz sıkıyordu, kullandıkca gevşedi ve şu an rahat olduğunu soyleyebilirim. Kulak pedleri kumaş'dan yapılmış yumuşak ve kulakları tam icine alıyor, kulaklara bir baskı yapmıyor.
Ses kalitesi: Ses seviyesi cok yuksek değil ama tabii ki de ses kartı'da onemli bir faktor. Benim ses kartım ALC887 olduğu icin muhtemelen ses seviyesi bana yeterli gelmedi. Volume Master kullanıyorum.
Ergonomi: Rahatlığı iyi ama ilk başta da dediğim gibi insandan insana değişecektir. Kucuk kafası olanlar bu kulaklığı tercih edebilir.
Tasarım: Tasarımı guzel ve sade, RGB yok yani dışarda kullanıma musait. Ustteki Corsair yazısı guzel bir hava katıyor.
Mikrofon: Mikrofonu cok test etme şansım olmadı. Dipses'den dolayı rahatsız olmuştum ama arkada hafif bir cızırtı var. Discord icin ideal bir mikrofon ve cıkarılabilir olması guzel bir yanı.
Şimdi gelelim - lerine.
1-Kulak pedleri cıkarılabilir olsaydı ve yanında ekstra ped verselerdi iyi olurdu.
2-Icinden cıkan ayırıcı ile takınca kendi sesinizi duyuyorsunuz mikrofondan ve hafif bir dipses oluyor. Ekstra evdeki USB ses kartı ile denediğimde kendi sesimi duymuyordum fakat dipses hala vardı.
Kulaklığa puanım sırasıyla:Kalite:10, ergonomi: 8, mikrofon: 6.
Corsair HS35 uzun kullanım testi
İncelemeler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Corsair HS35 uzun kullanım testi