Yakın zamanda halihazırda kullandığım kulaklığım olan Sony MDR-XB550AP modelli kulaklığım kırıldığı icin yeni bir kulaklık arayışına girdim. Amacım uzun sureli kullanımda konforlu olan ve muzik duzenleme işlerinde bana yardımcı olacak bir kulaklık bulmaktı. Superlux HD681 modelinde karar kıldım ve bu modeli en uygun fiyata Yonka Muzik Market adlı websitesinde buldum.
Daha once alışveriş yapmadığım icin once tedirgin oldum. Fakat kulaklıksızlığa dayanamayıp siparişi verdim.
Oncelikle aldığım urun kutulu olarak satılmıyor. O yuzden siparişi oluştururken sipariş notuna "Uygun bir kutuya yerleştirebilir misiniz?" yazdım ve cok guzel guvenli bir şekilde paketlemişlerdi. Siparişi 8 Eylul 04.00'da verdim ve 8 Eylul 16.00'da kargoya verilmişti. 9 Eylul 12.00'da ise urunu teslim aldım. Normalde evime bile gelmeyen Yurtici Kargo bu sefer cok kısa bir surede teslimatı yaptı.
Bu yazıyı yazma sebebim Yonka Muzik Market hakkında pek fazla bilgi bulamamış olmam.
Sorusu olan arkadaşlar olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.
Uygun fiyatları, hızlı calışmaları ve muşterinin isteklerine onem vermeleri benim gonlumu kazanmaya yetti.