Merhaba arkadaşlar temmuz ayından beri cocuk sahibi olmaya calışıyoruz ancak şu an icin bir sonuc almış değilim . Ocak ayına kadar hic bir tedavi uygulamadan beraberlik oldu ama olumlu sonuclanmadı , aralık son hafta ve ocak son hafta klomen ilac kullandım ilk ay 20 - ikinci ay 22 mm yunurtam olmustu . Gittiğim doktor beraberlik icin gun verdi ama yumurtların catlayıp catlamadığını gormek icin beni hic muayneye cağırmadı. Sadece adet olursan yine gel diyordu, ki adet oldum ama aynı doktora bu ay tekrar gitmedim . Baska bir doktora gittim , ona gecirdiğim sureci anlattım, doktorun yumurtaların catlayıp catlamadıgını kontrol etmeyiş oluşuna cok şaşırdı ve bunun sağlıklı bir yumurta takibi olmadığını soyledi . Benden hormon testi istedi , testlerim iyi cıktı. Tekrar klomen kullanmaya başladım bugun dorduncu gunum , onumuzdeki cuma gunu kontrole gideceğim duruma gore catlatma iğnesi verecek umarım bu defa işe yarar. Bu postu benimle aynı durumu yaşayanlar var mıdır acaba diye actım. Gecirdiğim sureci paylasmaya devam edeceğim . Umarım mart ayından guzel haberi alabilirim