Merhabalar arkadaşlar,

Sizlere Corsair'in oyuncular icin urettiği cift taraflı aluminyum MM600 mouse padini inceleyeceğiz.

Oncelikle padin kendi resmi sayfasını paylaşayım. Ayrıntılı bilgiyi burdan edinebilirsiniz.
Corsair Gaming MM600 Double-Sided Mouse Mat

Pade gelecek olursak. Başta da soylediğim gibi cift taraflı. Bir tarafı puruzsuz bir yapıya sahip. Diğer taraf ise biraz daha tırtıklı yapıda. Burada soracağınız ilk soru tırtıklı yuzeyde mouse rahat hareket edebiliyor mu?
Evet ediyor ve fazlasıyla akıcı şekilde. Hicbir şekilde takılma vs oluşmuyor.

Padin kutusunun dışında dikkatimi ceken birşey ile karşılaştım ve gayette hoşuma gitti. Kutunun sau alt tarafın da iki adet ucgen bulunuyor. Bu ucgenlerde mousenin yuzeylerinin ornekleri bulunuyor. Buradan dokunarak padin hissiyatını oğrenebiliyoruz.

Resimde de daha net bir şekilde gorebilirsiniz.

Kutu ve kutu iceriğine gelecek olursak. Yine klasik olarak pad, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu.

Padin puruzsuz yuzeyine bir bakalım,

Diğer tarafı ise bahsettiğim şekilde puruzlu yuzey,

Fotoğraflardan da gayet belli oluyor.

Ayrıca padin govdesi aluminyumdan yapılmış. Aluminyum uzerine yuzeyleri işlemişler.

Resimde de acıkca belli oluyor.

Padin yuzeyleri zemine temas etmemesi ve kaymaması icin koşelere yukarıdaki resimdeki gibi plastik ayaklar yapılmış. Yaklaşık olarak padin yuzeyini zeminden 2 milimetre kadar yuksekte tutuyor.
Kaymama gorevini başarıyla yerine getiriyor.

Fakat uzerinde surekli olarak bir yuk olacağı icin padin ortasının zamanla cokme ihtimali var benim gozlemlediğim kadarıyla. Bunu onlemek amacıyla arada ters cevirerek kullanmak faydalı olabilir.

Padin kalitesine değinecek olursak mouse uzerinde adeta akıyor. Gercekten cok kaygan hatta bazı durumlarda elinizi biranda durduramıyorsunuz ve mouse fazla hareket edebiliyor. Tabi buna zamanla alışırsınız.

Padin genel olarak buyukluğune değinmek gerekirse bunu normal olculer ile değilde fotoğraf ile gostermek bana gore daha cok bilgi verir diye duşunuyorum.

Fazlasıyla yeterli bir alana sahip pad. Yani kolayla pad uzerinden taşacağınızı zannetmiyorum.

Pad hakkında değineceklerim bu kadar.

Eksi yon olarak dediğim gibi zamanla sadece cokme yapabilir. Bunların haricinde başka birşey goremedim.

Sadece kutu iceriğine bir temizleme bezi eklenebilirdi. Her ne kadar Corsair markasını cok sevsemde boyle ince detaylar konusun da biraz cimri bir firma ne yazıkki.

Sizin gorduğunuz, dikkatinizi ceken birşey olursa veya sormak istediğiniz birşey olursa yorumlarınızı esirgemeyin.

İnceleme boyunca herhangi bir şekilde surc-i lisan eylediysem affola.

Goruşmek uzere.

@er36po @furkan Muhammet Cınar @sasha UKR sizden ayrıca yorumlarınızı bekliyorum.