tarmak istiyorum. Şimdiden teşekkurler. Hatam var ise affola.
Oncelikle bu kulaklığı kullanan hickimse gormedim. Biraz tedirgindim. Razer Kraken ile arasında kaldım fakat iyiki Strix almışım diyorum. Kulaklarınız tam olarak sığabiliyor. 3 saat taktıktan sonra terleme vs. hicbirşey hissetmedim. Fakat kulağınızın bir hava alması icin 2 dakikalığına kulağınızdan cıkarmanızı tavsiye ediyorum. Kulaklık uzun sure kullanımda aprı yapmıyor. İlkten birkac saat kulağınızın alışması lazım. İlk taktığınızda rahat edemiyosanız şuphelenmeyin. Birkac saate cok iyi hissdiyorsunuz. Dışarıdan gelen sesleri cok iyi bloke ediyor ve ses kalitesi muazzam. Kulaklık tek jak ile kullanılıyor. Tabii ki icerisinde ses girişi ve cıkışı icin de ayrı aparatlar veriliyor. Kulaklığın bir kontrolcusu de var. Oradan ses acıp kısabilir, mikrofonunuzu acıp kapatabilirsiniz. Bu arada mikrofonu gayet kaliteli. Cıkarilıp takılabilen ve ayrıca kontrolcud de bir mikrofon var. Yani telefon vs. cihazlarda da o mikrofonu kullanabiliyorsunuz. Kulaklığın dayanıklılığına gelirsek cok dayanıklı olduğunu soyleyebilirim. Babam takarken kırılacak korkusuyla taktı fakat hicbir zarar gelmedi kulaklığa. Sıra Resimlere geldi. Resimlerin cok kaliteli olmamasından dolayı ozur dilerim. Sormak istediğiniz birşey var ise yanıtlamaya hazırım. Saygılar.
Dosya Ekleri