Oyun oynayacaksanız bu fareyi almıyoruz tamam mı arkadaşlar? Neden mi? Acıklayayım:
Cunku fare donmuyor evet bayağı donmuyor oyunlarda ani donuş yapamıyorsunuz takılıyor duruyor şu sorun olmasa Valorant, CS:GO... Gibi oyunlarda her el 10 adam fazla vuracağım.
Şoyle duşunun refleksleriniz devre dışı tamamen, sadece belirli bir mesafe donuyor ve sonra takılıyor. İlk başta bu sorun sadece bende sandım ama birkac bane kullanıcısı da bunu soyleyince sorunun spesifik olmadığını anladım. Tek sorun donmemesi mi? Hayır! Fare bazen tıklamıyor mesela:
Adamı gordunuz karşı karşıyasınız siz ondan daha hızlısınız ve daha seri bastınız sol tıklamaya...
Ve oldunuz.
Neden?
Fare takıldı cunku...
Diğer bir sorunu ise USB cıkışı (kablonun ucuna ne denir bilemedim) da sorunlu bilgisayar bazen farenizi algılamaz bazen ise algılar kafasına gore artık. (Bu diğer bilgisayarımda da oluyordu)
Tasarımı hoş olabilir evet hoş ama bu kotu olduğu gerceğini değiştirmez.
Bazı arkadaşlar ben kullanıyorum memnunum diyecek arkadaşlar 3 bane kullanıcısı aynı sorunları yaşadık yani sorun spesifik bir sorun değil.
@byReznov sizi de cok rahatsız ettim bugun kusura bakmayın ama bane kullandığınızı hatırlıyorum.
Gamepower Bane neden alınmamalı?
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Gamepower Bane neden alınmamalı?