Bu incelememde (ilk defa yazıyorum hatalarımı affedin) Logitech'in g Pro X oyuncu kulaklığını, G502 oyuncu faresini, G413 oyuncu klavyesini ve G440 oyuncu mousepadinin uzun kullanım da artılarını eksilerini anlatacağım.
G Pro X kulaklığı.
Artılar;
1)Malzeme kalitesi cok kaliteli biraz şey duruyor ama gayet iyi.
2)Sesi ve mikrofonu kullandığım en iyi Logitech kulaklık demeliyim.
3)Kablosu orgu ama oyle kalın orgu hani katlarsın 1 hafta sonra soyulur anladınız siz, onun gibi değil sağlam, ince, zarif.
4)Mikrofona gelince ben fazla bağırarak konuşan biriyim onun icin yan sesi acıp oyun oynarım fakat eski (G633) kulaklığımda cızırtıdan oyun oynayamazdınız bunda konuşmazsanız bir de nefesi farklı yerlerden almazsanız duymuyorsunuz hicbir şey.
Eksiler;
1)Eğer yaşınız ergenlik cağında ise bir de fazla yağlı sac ve vucuda sahipseniz padlerde bayağı sıkıntı cıkıyor benim acımdan(kadife padler bayağı kepekleniyor sac tutuyor pis duruyor, deri padlerde yağlanıyor (daha fazla pislik yapmıyorum
2) bu kadar başka bir eksiği yok beni rahatsız eden.
G413 klavye.
Artılar,
1) Fazla sesli değil gayet guzel bir klavye belki biraz ağır gelebilir ama alışıyor insan onun dışında falza artısı yok benim icin.
Eksiler;
1)Tamam eyvallah guzel klavye ama bu kadar narin bir klavye gormedim romer g tuşlar sert bir klavye kullanırsanız ya da masaya vurusanız garantisi yok yani her an ben gidiyorum modunda.
2)Vallahi en ufak bir tozu belli ediyor biraz fazla pasaklı kendileri.
G502 mouse.
Artıları;
1)Yaklaşık 4 yıldır benimle her şeyi ile bence iyi bir mouse fazla bir eksiği yok benim gozumde.
Eksikleri;
1) Kablosu haşat oldu kendi elimle 5tane katlanmayı tek tek duzelltim 1 tane de duruyor sola doğru yatırdım mouse tutucu gorevi yapıyor.
2)Megatron kafası gibi ama montajla falan uğraşıyorsanız tuş atayıp tak tak işlerinizi halledebilirsiniz.
G440 mousepad.
1)Mousepad hakkında fazla soylenecek bir şey yok benim icin gayet kaliteli bir mousepad. Ustune milkshake, gazoz cay, lokum, meyve, su ne varsa dokuldu silmeyle bile duzeliyor. Sadece bir kere yıkadığınız zaman benim gibi kalıp sabunla yıkamayın sabun iz bırakıyor bir de yuzeyi cok kotu yapıyor, duş jeli ideal.
Evet arkadaşlar yani ilk defa boyle bir şey yazıyorum garip bir his. Sonuna kadar okuyan arkadaşlara teşekkur ederim herkese iyi gunler iyi sosyaller. Bu ekipmanlar adına bir sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya calışırım.