Oncelikle gorselde gozuktuğu gibi urunun boyutu gayet kucuk ve kompakt bir yapıda, bu sebepten dolayı urunu bilgisayarın her yerine rahatlıkla gizleyebilirsiniz. Urunun estetik acıdan gayet guzel gozuktuğunu ve malzeme hissiyatının da gayet beni tatmin ettiğini belirtmek isterim. Urunu uygun bir yere montajlamak icin kutunun icerisinden iki adet vida ve cift taraflı bant cıkmakta. Eğer vidalayacak uygun bir yeriniz yoksa cift taraflı bantla kolaylıkla kasaya yapıştırabilirsiniz. Kablo kalitesi olarak ben birazcık tatmin olmadım doğruyu soylemek gerekirse. Kablolar teknik olarak sert ve birkac bukulme ile kırılacakmış gibi duruyor.
Urunun teknik ozelliklerine gelecek olursak burada bizi 8 portluk bir ARGB cıkışı, coklayıcı olarak da kullanabilmeniz icin bir adet ARGB girişi, bir adet de Power girişi bulunmakta. Power girişi gucunu SATA kablosundan almaktadır.
(Power girişi) (ARGB girişi)

Anakartınızda ARGB cıkışı yok diye kesinlikle uzulmeyin, anakartınızda ARGB portu olmasa bile urunu SATA cıkışına bağlayıp, kumandası veya kasanızın reset tuşu uzerinden rahatlıkla modlarını ve renklerini ayarlayıp, ışıkları yonetebilirsiniz.
Gelelim urunun ışık modlarına ve ozelliklerine, ozellikle kumanda tasarımını cok beğenmeme karşın cok da eksik buldum. Urunun kumandasının malzeme kalitesi gayet yeterli olduğunu soyleyebilirim. Ne cok vasat plastik izlenimi veriyor ne de cok sağlam bir malzeme izlenimi veriyor lakin malzeme kalitesi tatmin eder nitelikte. Gelelim benim sevdiğim aynı zamanda nefret ettiğim kumanda dizaynına. Kumanda dizaynı cok sade ve cok basit bir dizayna sahip. Oyle ki, kucuk bir cocuk bile rahatlıkla anlayıp, istediği moda ayarlayabilir. Lakin bu basit tasarım, urunun kullanışını bir noktada duşurmuş. Renk değişimi yaparken teker teker tuşlara basmanız ve rengi oyle ayarlamanız gerekli, keza mod icin de aynısı gecerli bu da ufak bir zamanınızın gitmesine sebep oluyor, direkt olarak ne renk değiştirebiliyor ne de mod ayarlayabiliyorsunuz. Bunun haricinde kumanda da LED'leri kapatma tuşu ve iki adet modların hızını ayarlayabileceğiniz hız tuşu bulunuyor. Kumandanız bozulursa veya kumanda ile yonetmek istemezseniz de reset tuşunu kontrolcuye bağlayarak bu tuş uzerinden renk gecişini ayarlayabilirsiniz.
Ozetleyecek olursam artıları ve eksilerini bu noktada toparlamaya calışayım.
Artıları:
*Malzeme kalitesi diğer kartlara gore bir tık daha iyi ve tatminkar.
*8 adet ARGB cıkış portu olması
*Kumandası gayet sade ve şık
*Işıkların modlanmış olduğu efektler gayet kaliteli
*Kontrolcunun sade ve şık gozukmesi
*Kumandanın cekim kalitesinin gayet iyi olması
Eksileri:
*Fanları bağlamak icin bir cıkışın bulunmaması ve fan hızını kontrolcu uzerinden ayarlayamamanız.
*Yaklaşık 7 adet renk seceneği var ara renkler neredeyse hic yok. (CMYK)
*Modların bir tanesi diğer bir moda cok benziyor, bu modu neden eklemişler diye duşunmeden edemedim. Mod secenekleri de cok fazla değil. 9 adet mod seceneği var.
*Fanlarımın ARGB'sinden mi kaynaklı bilmiyorum lakin bazı modlarda senkronizasyon hataları var, bir fandaki goruntu diğer bir fandaki goruntuden gec veya ileride gozukebiliyor lakin cok rahatsız edici değil. (Aerocool Cylon 4 ve Aerocool Eclipse ile kullanıyorum)