Urunu 15.06.2020 tarihinde N11 uzerinden Smallman (Kucuk adam) adlı satıcıdan 175 TL'ye satın aldım. 2 gun icinde geldi ve paketleme normaldi. Kulaklığı actım ve bilgisayarıma taktım. Ardından hemen yan taraftaki ızgaranın icinde olan RGB'ler donmeye başladı. Mikrofonunun onunde mavi ışık yandı. Gercekten cok iyi gorunduklerini soyleyebilirim. Hemen bilgisayarı actım ve YouTube'dan "Bir Derdim Var" adlı şarkıyı actım neden bilmiyorum aklıma ilk o geldi sanırım.
Surprizbozan: Şarkı
Ses kalitesi daha iyi olan kulaklıklar denemiştim (Gamepower Medusa Pro) ama bunun da fena olmadığını, tabiri caizse 175 TL'lik bir sesi olduğunu belirtmek isterim. Sonucta muzik değil, oyuncu kulaklığı. Şimdi gelelim oyun deneyimime. Urunu CS:GO'da denedim. Rekabetci modunda sesler oldukca başarılı, cok rahat ses kasılıyor. Mikrofonu ise dip ses veya cızırtı barındırmıyor ses temiz. Bu kulaklık ve ASUS TUF M5 mouse'um sayesinde "MG1" rankına kadar yukseldim 3 ayda. Şimdi gelelim asıl anlatacağım yere. Bir gun bir arkadaşımla Vertigo haritasında yoldaş girdik. Girmez olaydım. Macın ortasındayken birden sol tarafın sesi kesildi. Ateş sesleri cok boğultulu geliyordu. USB'den kaynaklı olduğunu duşundum ve 3 kez tak cıkar yaptım Turk usulu. Sonra yine Turk usulu sol tarafa 2 tane şaplattım. Evet, duzelmişti. O macı oyle bitirdik.
Sonra ben akıllanır mıyım? Akıllanmam. O mactan sonra gittim Cobblestone'da yoldaş girdim. Bu sefer soldan hic ses gelmiyordu USB ile alakası yok. Dedim işte şimdi sıctık. Mecbur iade veya değişim talebinde bulunacağım. Rampage markasına bakan Segment Bilgisayar'a mail attım. Faturamın olup olmadığını sordular, E-Fatura geldi ama silmiştim dedim. Bana o zaman garanti dışında dediler haklı olarak. Kendime bir kez daha sovmuş bulundum. Sonra satıcıya yazdım. Dedi, ya iade talebinde bulunun ya da değiştirelim size sıfırını gonderelim. Eyvallah abiciğim dedim ve Aras Kargo'nun yolunu tuttum. Tam kodları falan vermişim urunu paketliyorum orada calışan kadın demez mi mağazanın kotası dolmuş. Yarın gel dedi. (Yarın da olmayacağını biliyorum ama neyse.) Yarın gittim bu sefer erkek biri vardı, tekrar verdim kodu. Neymiş Allah'ın cuma gunu mağaza kapalıymış. (?) Gonderemeyiz başka bir kargo firmasına verin diyor. Ee kardeş mağaza kapalıysa onlara nasıl vereyim, diyemedim cunku yaşım 15 uza buradan der.
2 Haftadır bu şekilde kullanıyordum ki, bugun bir mucize yaşandı. Fizik dersime calışırken kız kardeşim bana nedense dertli muzik ac dedi. Tamam dedim, patlattım bir Ahmet Kaya. Sonra bir de Muslum Gurses actım ama normalde ikisini de dinlemem oylesine actım. Sonra bir baktım, ula bunun sesi niye boyle fazla dedim. Sola dayadım ses geliyor, sağa dayadım ses geliyor. Ardından şampanyalar patlatıldı, kutlamalar yapıldı. Şimdilik duzeldi, her işlevi sorunsuz. Bu konuyu "Kendime Yalan Soyledim" dinleyerek acıyorum.
Surprizbozan: Şarkı 2
Evettt, gelelim kulaklığın artı ve eksilerine. Neden alınır neden alınmazaaa...
Artıları (+);
Işıkları cok iyi.
Elastik, cok boğmuyor.
Ses kalitesi yerinde.
Driver'ı ben indirmedim ama var diye biliyorum.
Mikrofonu iyi ve oynatılabiliyor.
Eksileri (-);
Bilgisayar kapansa bile ışıkları sonmuyor. Ya PSU anahtarını kapatmak ya da usb'yi cekmek lazım.
Uzun kullanımda terletiyor.
Ustu kafa bantlı değil, yukarıya ittiremiyorsunuz, sacı uzun olanlar icin bir dezavantaj.
Rampage olduğu icin cabuk bozulabilir.
Gelelim sonuca: Kulaklık şu an 205 TL olmuş linkini bırakacağım. Bana kalırsa alınabilir fakat şansınıza da biraz guvenmeniz lazım. Puanım 6.5/10.
Surprizbozan: Urun Linki

Rampage RM-K8 HAWKER USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Ozellikleri Rampage RM-K8 HAWKER USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklığı en iyi ozellikleri ve gercek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Surprizbozan: Fotoğraflar
İnanın yaklaşık 40 dakikadır yazıyorum. Emek var bu yazıda. İstediğinizi sorabilirsiniz.