Arkadaşlar oncelikle kartı Amazon.tr uzerinden aldım 3100 TL'ye, şu an 3200 TL butcesi olan arkadaşlar Zotac ve Gigabyte yerine bunu tercih edebilirler, 0 DB teknolojisi ile baş ağrıtmıyor Gigabyte gibi sıcak calışmıyor ikisinin iyi ozellikleri alınıp birleştirilmiş bir kart ayrıca ASUS'un size sunduğu 190 gunluk WTFast lisans kodu var bu kod ile oyunlarda daha duşuk ve sabit bir ping değerine ulaşabilirsiniz ozellikle sabitleme konusunda başarılı. Fanlar ciddi ciddi %100'de calıştığını hic gormedim. Sıcaklık değerleri olarak fazlasıyla başarılı bu butcede olan Gigabyte modeli ile karşılaştırılınca 72 derecede sabit kalıyor test kısa evet ancak onceden 30 dakikalık test de yapmıştım 72 derece sabit. Ayrıca kasamın hava akışı pek guzel olmamasına rağmen bu sıcaklıkları goruyorum alacak arkadaşlara fazlasıyla oneririm aklında soru olan, almayı duşunen var ise sorabilir urunden memnunum . Fanları %50 calıştırdığımda bile duyduğum ses rahatsız etmiyor onceki Gtx 970'im başımı patlatacak kadar ses cıkarıyordu huzura kavuştum.
Aldığım yer: ASUS GEFORCE DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192bit 1785Mhz OC 1xDVI 2xHDMI 2xDP RGB EKRAN KARTI: Amazon.com.tr

Dosya Ekleri Screenshot_14.jpg 12,4 KB · Goruntuleme: 82