Among Us incelemem (kendime gore)
Artıları;
• Rakibi Fall Guys'a gore daha eğlenceli aynı zamanda Fall Guys tek başınıza oynayıpta eğlenebileceğiniz bir oyun değil Among Us ise bunun zıttı diyebiliriz.
• Bu tarz diğer oyunlara gore eğlenceyi yakalamış. Demek istediğim bu tarz katil kim oyunlarında crewmate ( masum) olanlar genelde sıkılırlar. Ancak bu oyunda gorev koyarak bu sıkıntıyı engellemişler.
• Oyunda ımpostor (katil) strateji oluşturup crewmate (masum) kişileri oldurebiliyor. Orneğin ben birini oldurduğum an havalandırma borusuna koşuyorum. Boylece saklanmış oluyorum.
• Fiyatı boyle bir oyuna gore ucuz aynı oyunu Ubisoft, EA Games gibi şirketler yapsaydı 60 Turk lirasından aşağı satılmazdı.
• Birkac Discord sunucusundan Turk oyuncularla oynayabilip eğlencenizi 2 katına cıkarabileceğiniz bir oyun.
Eksileri;
• Sunucuları (serverları) gelişmiş değil 100 pingden aşağı gormedim coğu kişidede değerler aynı.
• Duzgun bir hile koruma sistemi yok.
• Crackli indirenler Steam'den alabilenlerle beraber oynayabiliyorlar. Aynı zamanda crackli versiyonunda eşya hileside mevcut.
• Turkiye'de nadirde olsa internet problemleriyle karşılaşanlar oluyor. ( Bende internet problemi yaşadım. VPN ile cozdum)
• Oyunda sacma bir ban sistemi var. Sistem oyuna girip hata alanlara sırasıyla 5-10-15-20-30 dakikalık banlar atıyor.
[İnceleme] Among Us
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- [İnceleme] Among Us