Genel OzelliklerGorunuşBoyutlar:242 * 171 * 10 mmLCDEkran Boyutu:10.1' 16.9Panel:1200 * 1920 IPSBataryaTur:Li-polimerKapasite:8000 mAhİşlemciTur:MT8783 1.8GHZ 8 Cekirdek A53CPU/ 8735 8 CekirdekHız:1.8 GhzRAMTur

Kaynak: ATILIM UNİVERSİTESİ
Şimdi kutumuzu acalım adım adım.
Bizi ilk karşılayan tabletimiz oluyor.
Daha sonraki katımızda kullanım kılavuzu, adaptor, şarj kablosu ve kulaklığımız bizi karşılıyor.
Ve son olarak kılıfımız icinde kalem ile bizi karşılıyor.
Tabletimize goz atalım.
Tabletin arka tarafı gumuş renginde aliminyumdan oluşuyor. Kenarlarını elmas kesim yapmışlar. iPhone 5S'in tasarımına benziyor bu yapı itibari ile.
Sol tarafı.
Sağ tarafı. Ekleme: Parmak izi okuycu yok, orası SD kart ve SIM kart yuvası.
Kutu icinden cıkan ekstralar.
Tablet şarj adaptorumuz.
Şarj kablomuz.
İcinden cıkan kulaklık. Kullanmanızı tavsiye etmem, ses kalitesi kotu.
OTG cevirici.
Kılıfımıza yakından bakalım.
Dış malzemesi lacivert suni deri, kaliteli hissettiriyor.
Klavye kılıfa sabitlenmemiş, altı metal bir yuzey ve mıknatıs ile kılıfa oturtuluyor. Yani istediğiniz zaman kılıfsız da klavyeyi kullanabilirsiniz. Bu guzel bir ozellik.
Kalemimize yakından bakalım.
Kalemin dışı metal.
Mavi yanan yer bir buton, bu butona basmadan tabletinize işlemiyor kalem. Hicbir Bluetooth veya Wi-Fi bağlantısı yapmıyorsunuz kalem ve tablet arasında.
Şarj girişi.
Yanında gelen ses bombasına yakından bakalım.
Dışı JBL GO modeli gibi silikon bir yapıda.
Gercekten beni şaşırtan derecede tatmin edici bir ses veriyor.
Jak girişi, şarj girişi ve SD kart girişi.
JBL modelleri gibi kanca asabileceğiniz bir bolum bulunuyor. Yanında kanca, Jak ve şarj kablosu geliyor.
Geekbench 5 test sonucları.
İncelememizin sonuna geldik. İnternette bir kaynak olması adına iyi bir adım olduğunu duşunuyorum. Butun fotoğraflar bana aittir. Her sene fiyatları değiştiği icin fiyat bilgisi vermem pek mumkun değil. Oyun testi ve benzeri testleri bir okul tableti olduğu icin yapma gereği duymadım. Bu inceleme sadece Technopat Sosyal platformu icin yapılmıştır kesinlikle başka platformlarda paylaşılamaz. Okuduğunuz icin teşekkurler.
Yazan: Kaan CAKAL