Laptopu alalı 1 hafta olacak; araştırdım, karıştırdım ve alacak olan arkadaşlara yardım amaclı deneyimlerimi yazmak istedim.
Laptop ozellikleri: GTX 1650 Ti, Ryzen 4600H, 1x8GB 3200HZ 22CL RAM, 48WH batarya, 60Hz monitor ve SSD.
(-)
Laptop gercekten cok hoş, ama ASUS'un yaptığı kelime oyunu hoş değil. Hepsiburada'dan aldım ve batarya 90WH yazıyordu. ASUS'un kendi sitesinde benim urun yok, yok. Bildiğin yok. Suruculeri mevcut ama sayfasını ve ASUS'un kendi YT videosu yok. Bu sıkıntı Turkiye'de değil, dunyada boyle. Sanırım sadece 1660 Ti'lı modelinde 90WH batarya var. RTX 2060'lı ve benim modeldeki laptoplarda batarya olayı sıkıntı. Hindistan'da 48 mi, 90 mı olsun diye secenek var.
HB yorumunda 8 saat gittiği yazmış arkadaş ama oyun laptopunda şehir efsanesi sanırım. Cunku web te gezinirken bile (ekran parlaklığı sonda, guc tasarrufunda, suruculer guncel) 2.40 dk yı gordum.
Diğer sıkıntı 60Hz olması ama benim onceliğim oyun olmadığı icin bence pek onemli değil.
Klavyesi biraz farklı. Enter tuşu kucuk, virgul buyuk, ok tuşları da kucuk. Sacma geldi bana. HP, Monster, Acer'in klavyesi bence daha rahat.
(+)
Gercekten sessiz calışıyor ama oyunlarda sesi artıyor tabii. Ben 1 saatten fazla oynadığım zaman klavyede sıcaklığı hissedebiliyorum. Benim ortam sıcak, ondanda olabilir.
Artı kısımları kişiye gore değişebileceği icin fazla bir şey yazmaya gerek yok. Şu an batarya performansı dışında cok memunum.
Sorularınız olursa yardımcı olurum.
ASUS FA506II-BQ018 incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- ASUS FA506II-BQ018 incelemesi