1- Ozellikler:
* i5 10300H işlemci.
*GTX 1650 Ti ekran kartı.
*16 GB RAM 1*16.
*512 GB NVMe SSD.
*144Hz 3ms 15.6 inc ekran.
2- Tasarım:
Bana gore gayet guzel bir tasarımı var. İnce ve hafif. (MacBook kadar olmasa da
3- Performans:
Şu ana kadar 5-6 oyun indirsemde GTA 5 ile CS:GO'da deneyebildim. GTA 5'te gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ve CPU 63'u gordu en son. Bence gayet iyi bir değer.
CS:GO'da ise donma kasma olmadan oynayabiliyorum ancak internetimden dolayı pingli. Bu bilgisayarın kabahati değil de bulunduğum yerdeki altyapı yetersizliğinden kaynaklı. CS:GO'da ise gayet akıcı bir şekilde 60 dereceyi gormeden oynadım.
4- Sıcaklık:
Az once de belirttiğim şekilde gayet normal değerlerde CPU ve GPU sıcaklıkları. Ancak klavyenin ortasının az bir şey solunda ısınma oluyor hafif oyunlarda. GTA 5'te orta taraf harbi ısınıyor. Bunun nedeni soğutma bloğunun veya cpu/gpunun o tarafta olması. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok sanırım. Bu değerleri Nitro Sense'de guc tasarrufunda ve oto fanda coolboost kapalı iken adlım. Dizi izlerken o ısınma var ile yok arası bir şey, canlı derslerimde de CS'de olduğu gibi var.
Sonradan aklıma gelen şeyler olursa ekleme yapabilirm, yazmamı istedğiniz bir şey varsa musait bir zamanımda yazarım tabii ki de.