arkadaşlar,evde kullandıgım laptobun artık tek ayagı cukurda,gitti gidecek.surekli sorun cıkarıyor ve artık beni delirtmeye başladı.

bu yuzden uygun fiyatlı,temiz bi laptop arıyorum.sadece netde dolaşıyorum,vdslere baglanıyorum ve film izliyorum.buna uyacak her turlu laptop işimi gorecektir.bi i7 filan almak isterdim tabi ama bu ara nakit konusunda bi sıkışlık var,bu yuzden ucuz bişeyler bakıcaz mecburen ve urunu kontrol etmeden para istemezseniz sevinirim netten aldıgım son pc kasası ve monitor bozuk cıktı,elimde kaldı

şuan kullandıgım laptobun ozellikleri;
celeron cpu [email protected] ghz işlemci
2 gb ram
1 gb ekran kartı (hatırlamıyorum,incelemedimde hic ama onboarddur kesin.bu antikada harici yoktur)

kırık,bozuk vb urunlerle ilgilenmiyorum.dedigim gibi zaten var oylesi elimde.bana yukarıda saydıgım işlerde sorun cıkarmayacak,bu veya biraz daha yukarısında bi laptop gerekiyor.urun bilgileri ve fiyatı buradan yada pmden iletebilirsiniz.uygun gordugum birisini bian once almaktan yanayım...

not : yuksek ozellikli,bilmem kac bin tllik urunleride boşuna yazmayın lutfen.dedigim gibi nakit sıkıntısı var şuan,sizide benide boşa yormuş olursunuz