Bugun nihayet aldığım yeni guc kaynağımı sistemime temizlik yaptıktan sonra taktım ve ilk inceleme konumu acıyorum. @f3turan yerini alabilirsin.

Urunun orijinal linki;

ROG-STRIX-550G | ROG Strix | Gaming Guc Kaynakları|ROG - Republic of Gamers|ROG Turkiye ROG Strix 550W Gold Guc Kaynağı ust duzey soğutma performansını herkese ulaştırıyor.
www.asus.com

Urunu aldığım link;
ASUS ROG Strix 550G 80 Plus Gold 550W Moduler Guc Kaynağı Japon Kapasitorler 10 Yıl Garanti : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS ROG Strix 550G 80 Plus Gold 550W Moduler Guc Kaynağı Japon Kapasitorler 10 Yıl Garanti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr

Oncelikle urunun sunumu cok guzel. Guc kaynağı, kablolar ayrı ozel bezlerin icerisinde bulunuyor ve paketin icerisinde bircok ıvır zıvır var. Cıkartmalar, kabloları tutturmak icin zımbırtılar tam ne deniyor bilmiyorum. Bir de kutu ve guc kaynağı oldukca ağır şimdilik sebebini bilmiyorum.

Guc kaynağının yakın gorunuşu. Oldukca hoş kasanın icinde gorunmeyecek bir parca icin cok estetik.

Fan kısmı;
Surprizbozan

Yandan gorunuş;
Surprizbozan

Ust kısmı;
Surprizbozan

Nihayetinde C4'u sokup, guzelce temizleyip yeni guc kaynağımı takıp calıştırdım.

Sonuc cok guzel, ben eski guc kaynağımın ne kadar gurultulu calıştığını bunu calıştıırnca hissettim. Şu anda kasam cep telefonumdan daha sessiz calışıyor. Gercekten cok şaşırdım. Urunun 10 yıl garantisi olması ve moduler bir 550W olması benim icin fazlasıyla yeterliydi. Sessizliği ise inanılmaz gercekten kasamdan ses duymuyorum. ROG Strix urunlerinin her zaman ederinden fazla olduğunu duşunsem de bu urunun her kuruşunu şu anlık hak ettiğini duşunuyorum. Zamanla goreceğiz.

Bonus C4
Surprizbozan