Merhaba, bir web sitesi kurmak istiyorsunuz hangi tur web siteleri kazandırır veya ne tur siteler cok hit alır google' nin sevdiği siteler nasıldır bunlarla alakalı sizlere hizmet veriyoruz veya benim bir web sitem var benim zamanım olmuyor veya ben anlamam bunlardan biri yonetsin zamanı gelince ben paramı alayim bu sitelerden gibi duşunen muşterilerimize BUYUK FIRSAT !!
WEB SİTESİ KURMAYI DUŞUNENLER İCİN
- Hangi Tur Kategori ile başlayacağımızı ayarlıyoruz illegal veya legal siteler olarak hangisini secerseniz
- Kategori ile alakalı en cok ziyaretci veren anahtar kelime(ler) hakkında kaliteli bir analiz yapılacaktır ve domain secimi yapılacaktır buna gore
- Ardından Hemen wordpress veya blogger paravan bloglar acılacaktır adeti siz belirleyeceksiniz.
- Web sitenizin alt yapısını belirleyeceksiniz ( myBB, Wordpress, Blogger, SMF, Vbulletin ve diğerleri )
- Tema Yuklemesi ve Editlemesi Yapılacaktır
- Gerekli Eklentiler veya Botlar Kurulacaktır.
- Google, Bing, Yandex Webmaster Kayıtları Yapılacaktır
- Belirli bir zaman calışmamız suruyorsa Adsense Kayıt + Reklam Yerleşimi yaplacaktır.
- Sosyal Medya Hesapları Acılacaktır.
- Makale veya Konu girişi yapılacaktır ( ek ucret alınmaktadır sayıyı siz belirlemektesiniz )
- Organik Hit Belirlenen Anahtar Kelime Uzerinden Gonderim ( 100 Tekil Hit Organik 5 TL'dir. )
Benim Web Sitem var diyosanızda yukarıdan size lazım olmayanları cıkartıp ayrı bir ucret belirlenecektir.
FİYATLARDA %20 İndirim Olacaktır..
İLETİŞİM
OZEL MESAJ
Referanslar icin benimle iletişime gecebilirsiniz bu işi ***, webmastersitesi, ytpara ve wmaraci'da yapmaktayım.
Web Site Acmayı Duşunenlere Veya Web Sitesi Olanlara Buyuk Fırsat
Alışveriş0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Web Site Acmayı Duşunenlere Veya Web Sitesi Olanlara Buyuk Fırsat