İnceleme ve test yazılarım tum hızıyla devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hafta sectiğim Asus Zenfone 2 Laser modeli idi. Bu model hakkında elimden geldiğince inceleme test yazıları hazırlayıp sizlerle paylaştım. Testlerim hala devam ediyor ve seslendirmem gereken bir videonun olduğunu belirteyim. Şimdi ise sizlere Asus Zenfone 2 Laser‘in kamera testini hazırladım. Akıllı telefonun kamerasını kullanarak ceşitli modlarda cektiğim fotoğraflar ile telefonun kamerası hakkında daha iyi bilgi sahibi olacaksınız. İsterseniz telefonun kamera modları ile cektiğim fotoğraflara bakalım.
Kamera Uygulamasında Bulunan Modlara

1.HDR Modu

2.Minyator Modu

3.Gif Modu

4.Super Cozunurluk Modu (8192×6144)

Kamera uygulamasında bulunan modları sizlerle paylaştım. Birde arka kamerayı kullanarak cektiğim ve ustune renklendirme işlemi uygulanan bir videoyu sizlerle paylaşıyorum.
Bu modlar dışında uygulama da aşağıdaki modlar da bulunmakta.
Duşuk Işık Modu: Gece cekimlerinde daha net fotoğraflar cekmenize olanak sağlıyor.
Alan Derinliği Modu: Lazer odaklamayı kullanarak yakın cekimlerde daha iyi sonuclar alınabilir.
Akıllı Kaldır Modu: 5 adet fotoğraf cekerek fotoğrafa sonradan giren nesneyi kaldırabilirsiniz.
Yavaş Cekim Modu: Cektiğiniz videoyu 4 kat daha yavaş hale getirebilirsiniz.
Zaman Atlama Modu: Bir onceki modun tam tersi dersek yanlış olmaz herhalde. videoyu hızlandırabiliyorsunuz bu mod sayesinde.
PanoSphere Modu: Bulunduğunuz mekanın 360 derece fotoğrafını cekmenizi sağlıyor.
Tum Gulumseme Modu: CEkilen 5 fotoğraf arasında en iyi gulumsemeye sahip fotoğrafı ayırabilmenizi sağlıyor.
Zaman Geri Sarma Modu: Cektiğiniz fotoğrafa ait goruntuyu birkac saniye ileri ve geri sarmanızı sağlıyor.

Asus Zenfone 2 Laser ile cektiğim kamera ve videoları sizlerle paylaştım. Kullandığım model 5,5inclik ekranı olan model idi. Bu model 999 TL‘den başlayan fiyatlarla satılıyor. İncelemeyi gorsellerle zenginleştirip yazı kalabalığı yapmak istemedim. Telefonun kamerası hakkındaki fikirlerinizi anketi cevaplayarak ya da yorum bırakarak belirtebilirsiniz.

Cektiğim Diğer Fotoğraflar