Urun bugun elime ulaştı ve bir kac saattir kullanıyorum. Fazlasıyla hoşuma gitti, yatay ve duz mouse sevenler icin ideal. Aşağıda vereceğim linkten satın aldım ve son odeme sayfasında 25 TL'lik bir indirim cıktı. Toplamda 195 TL odemiş oldum. Kutusu sağlam, daha once acılmamış şekilde geldi.

Asus ROG Strix Impact II Cift El Oyuncu Mouse Fiyatı Asus ROG Strix Impact II Cift El Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com

Urunun kutusu ve iceriği ROG Strix'e gore oldukca sade. Gerci urun guzel olduktan sonra ıvır zıvıra kimin ihtiyacı var? Bazı kullananlar ufak demişler ama alakası yok, Razer Lancehead'i bilerek yanına koydum neredeyse aynı boyuttalar, yalnızca Lancehead biraz daha tombul. Elim uzun olmasına rağmen cok rahat ettim.

Mouse'un hız tuşu altında bulunuyor. Oyun icerisinde devamlı hassaslığı değiştiriyorsanız bu kotu ama tek hızda oynuyorsanız sorun olmayacaktır. Yalnızca arkasında, tekerleğinde ve onunde ışıklandırma bulunuyor. Urunun malzemesi oldukca kaliteli ben beğendim. Fiyatı 200 TL değil de 350 TL olsa yine sırıtmaz. Kablosu ise ahşap masaya yapışıyor bu oldukca avantaj benim icin. Yeteri kadar boşluk bırakırsanız kablonun kafasına gore kaymasını engelliyor (Lancehead ile kayıyordu). Tıklaması oldukca yumuşak ve kararlı. Şu ana kadar olumsuz bir olayını goremedim.

Bu benim ikinci incelemem oldu. Ne kadar yardımcı olmuştur bilmiyorum ama bu tarz mouse beğeniyorsanız bu fiyattan gozunuz kapalı alabilirsiniz.