Ben de bu amaclarla bir stand arayışına girdim. Hem laptopu kullanırken ve goruşme yaparken, hem de harici monitorle kullanırken konforu arttırmak amacıyla, duzgun ve sağlam bir standın yardımcı olacağını duşundum.
Piyasada bircok stand mevcut. Bunlardan biri de idock M5 modeli. Hem sağlamlığı, hem laptopun alt kısmını acık bırakması ve hava almasını sağlaması, hem de parcalanabilir ve nispeten taşınabilir olması sebebiyle bu modeli tercih ettim. Urunu Hepsiburada.com uzerinden uygun bir fiyata aldım. Ancak şu an stokları tukenmiş durumda.
Urunun paketlemesi sağlamdı, bu tur urunlerde en kritik kısım paketleme oluyor zira cok kolay hasar alıp cizilebiliyorlar.
Urunun icinden jelibon cıkması ayrı bir incelik.
Urun 3 parcadan oluşuyor. Laptopu tutacak iki kol ve bunları birleştiren duz bir parca. Taşınabilirliği tartışılır ama parcalanabilir olması guzel olmuş. Urunun iki kolunda kaydırmaz padler var. Bu padler, kolların ucunda, laptopun duşmesini engelleyen kıvrıma kadar devam ediyor. Bu da kıvrımın laptopun kasasını cizmesini engelliyor.
Urun genel olarak sağlam duruyor. İlk başta cok sallanacağını duşundum ama birleştirince yekpare sağlam bir yapı oluyor. Kalvye yuksekliği ve eğimi iyi. Cıkıntıların ortada değil de yanlarda olması guzel olmuş. Bu sayede Touchpad'i kullanmak daha rahat oluyor.
Sorularınızı ve goruşlerinizi belirtirseniz mutlu olurum.