Kutu iceriği olarak bir adet şarj kablosu (hızlı şarj desteği mevcut.), kulaklığın kendisi
Teknik ozelliklerine gelecek olur isek bağlantıyı Bluetooth 4.1 versiyonu kullanıyor. (Gunumuz icin eski) 15-22, 000 Hz aralığında son ses 112 db değerlerine ulaşıyor. Mikrofon ise konuştuğum kişiler tarafından beğenildi ancak kulaklığı başkasına verip mikrofonu test etme şansım olmadı. Sbc, aac ve aptx codec ve NFC desteği sağlıyor. 170 mAh 10 saat dayanan lityum-iyon bataryası var. Ağırlığı ise 53G olması gerek. Titreşim motoruna sahip olması ise guzel bir +. Coklu bağlantıya da izin veriyor bu arada.
Kulaklığın boyun bandı kısmı deri-plastik karışımından, hissiyatı guzel ancak sıcak havada terleyince deri kısımda bir miktar korkuyorsunuz cunku sıvıya karşı cok savunmasız. Kablo ise duz bir yapıda bir taraf siyah diğer taraf kırmızı olacak şekilde tasarlanmış, gayet şık. Taşıma/koruma kabı, kılıf demek isterdim ama bayağı kap, sert yapıda guzel bir hissiyatı var. Tuş konumlandırmaları ise hepsi sol tarafta olacak şekilde konulmuş, sol elle sıkıntı cıkabiliyor. Sennheiser coğu modelinde olduğu gibi suruculerin arkasına logosunu gene basmış ancak momentum serisinin genelinde olduğu gibi logo holografik ve onemsiz olmasına rağmen hoş duruyor acıkcası. iPhone kullanıyorsanız sağ ust tarafta kalan şarjı gorebilirsiniz, Android telefonlarda 3. parti uygulamalar ile cozebilirsiniz veyahut guc tuşuna bir kere bas bırak yapıp Siri vari ablamızdan kalan şarjı yaklaşık olarak oğrenebilirsiniz.
Ozetlersek;
Artıları: Titreşim ozelliği, hızlı şarj (5 dakika şarj ile 1.5 saat kesintisiz dinleme.), ust duzey ses kalitesi (yukseklik veya şiddet değil "kalite".), sunduğu codecler, coklu bağlantı, malzeme kalitesi, mikrofon.
Eksileri: Pahalı, sıvaya karşı duşuk direnci, Bluetooth 4.1 (gunumuz icin yetersiz.)
İnceleme konusunda bir miktar acemiyim eğer aklınıza soru takılırsa cevaplamaktan memnun olurum.
Urun fotoğraflarını kendim cekip koymak isterdim ama gercekten ozurluyum o konuda. O yuzden sizi internette olan fotoğraflarla baş başa bırakıyorum.