Arkadaşlar merhaba, oncelikle tum cocuk sahibi olmak isteyenler inşallah en kısa zaman da kucağına alır.
Ben 2 ay LETU adın da ilac kullanarak daha sonra catlama iğnesi vuruldum fakat sonuc negatif oldu ..
2.direk beklemek istemeden gecen hafta cumartesi aşılamaya gecmek istedim dr. Tekrar letu kullandırdı yumurtalıklarımı buyutmek icin miş ilac. Sağ yumurtalığımda 2 adet solum da 1 adet 17-19 buyuklukte yumurtam buyudu . Doktor hemen gece gel 12 de catlama iğnesi vurucam dedi. Normal de bir oncekinde yarını beklerdi. Sonra tam 12 de vuruldum. Catlama iğnesinden sonra cinsel birliktelik dedi o gece yarındı gunde 10 da gittik aşılama yaptılar hemen . Aşılama dan 1 gun sonra yarındı gunu tekrar ilişki mutlaka dedi. Fitil verdi sadece akşamları yap 3 gun boyunca sadece dedi. Qmq netten bakıyorum 2 gun ilişki yok diyor fitilde sabah akşam diyor . Benim doktor neden eksik soyledi acaba bilmiyorum . Başka ilac filan kullanmadım tek kullandığım folikasit. Şimdi 31 inde regl gunum . İnşallah hamile kalırım Allah ’ın izniyle . Sizlerde bana dua edin
Aşılama 2019 AŞILAMA YAPTIRANLAR VE SURECLER
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama 2019 AŞILAMA YAPTIRANLAR VE SURECLER