XPG ınvader kasayı İncehesap'da 450 TL'ye aldım, 2 adet Arctic P14 fan aldım yanında on kısma bunları taktım 2 stok fan ust ve arkada egzoz gorevi goruyor, kasada beğenmediğim hatta nefret ettiğim iki şey var, yukseltme vidaları 1. beğenmediğim şey. Yukseltme vidaları tamamen cop bakın ciddi soyluyorum cop, cunku cope attım hicbir işe yaramıyor Zalman kasamdaki yukseltme vidalarını sokup taktım mis gibi calışıyor vidalar boşa atıyordu XPG'nin yolladığı yukseltme vidasını kullanınca, Zalman vidaları bir taktım anında oturdu vidalar. Kasanın ışıkları cok garip bir şey ile geliyor aşağıda resmini verdim nasıl yapacağımı asla anlayamadım bıraktım oyle kaldı ışıksız kullanıyorum daha şık gozukuyor ama bu yine de bir eksi benim icin, toz filtreleri vs. fazlasıyla iyi alınabilir bir kasa ama kaliteli bir yukseltme vidası almanız lazım yoksa anakart oturmuyor oturunca da vidalar atıyor bir sure sonra. Kutu icerisinden sticker cıktı ve cok guzeller kasanın ustune siyah beyaz bir sticker yapıştırdım aşırı şık duruyor alınabilir bir kasa ama tek sıkıntısı vidalar. Kasa oldukca geniş RTX kartım cok guzel uydu

.
Dosya Ekleri

Screenshot_9.jpg 20,8 KB · Goruntuleme: 171

26e5c199-82c6-493d-b615-1654671891d0.jpg 66,9 KB · Goruntuleme: 182