Galatasaray'ın Fransız savunmacısı Leo Dubois, canlı yayında basın mensuplarına acıklamalarda bulundu.

İşte Dubois'in acıklamalarından onemli notlar;
"Rekabet olması benim acımdan mutluluk verici. Şampiyonluk icin rekabete ihtiyac var. Şu anda sol tarafta oynuyorum. Daha onceki takımlarda da iki bolgede de oynadım. Benim icin hangi tarafta oynadığım cok da onemli değil. Hangi bolgede bana gorev verilirse o tarafta oynarım."
"Geldiğim takımda buyuk oyuncular vardı. Bu da belli bir rekabeti yarattı takım icinde. Hedefimiz, şampiyonluk yolunda buyuk oyuncularla oynamaktı. Antrenmanlarda da iyi şekilde calışıyoruz. Biraz zamana da ihtiyacımız var."

"Sacha genc ve kaliteli bir oyuncu. Milli takıma secilebilir, onun secilmesini de cok isterim. Takdir edersiniz ki o secimi ben yapmıyorum. Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Onumuze bir dunya kupası var, orada Fransa Milli Takım forması ile mucadele etmeyi cok isterim."

"İstatistik futbolda yeri olan bir kavram. Daha once elde ettiğim istatistiklerden daha fazlasını elde etmek isterim. Gol katkısı yapmak isterim. Galatasaray'a bir proje icin geldim, şu an bu proje devam ediyorum. Buraya oynamaya ve şampiyonluklar kazanmaya geldim."